22 Haziran 2016 | Çarşamba

Cordoba gibi

Beşiktaş gelecek sezon kaleci sorununu mutlaka çözmelidir.
Aslında siyah beyazlıların kaleci sıkıntısı yeni değil. Cordoba'dan beri kaleye güven veren bir isim gelmedi.
Runje, Murat Şahin, Hakan Arıkan, Cenk Gönen, McGregor, Günay, Tolga ve Boyko gibi isimler geldi geçti fakat aşı bir türlü tutmadı.
Şimdi de Deportivo'dan Fabricio gündemde. Geçmişte yapılan kaleci tercihleri ortadayken 1 yıldır forma giymemiş oyuncuyu almak ne kadar doğru olur bilemiyorum.
Ayrıca İspanyol kalecinin kronik sakatlığı olduğu da yazılıyor.
Üst düzey bir kaleci takımını da üst seviyeye taşır. Şampiyonlar Ligi oynayacak Beşiktaş A sınıf kaleci almalıdır, bu kaleci de Cordoba gibi olmalıdır.
Sadece kaleye değil savunmaya da Avrupa deneyimi yüksek oyuncular alınmalıdır. Her sene yama yapıldı, o bölgeyi bir şekilde idare ederiz dendi. Şampiyonlar Ligi bunu kaldırmaz. Eminim Başkan Fikret Orman ve yönetim de bu konunun bilincindedir. Beşiktaş'ın ön bölgesinde zaten sorunu yok.

İstikrar çok önemli
Gökhan Töre, Olcay, Kerim, Q17 ve Aras gibi değerli kanat oyuncuları, Atiba-Veli gibi iki dinamosu, Oğuzhan-Tolgay-Sosa gibi kilit oyuncuları ve Gomez-Cenk Tosun gibi iki muhteşem golcüsü var. Başkan Orman geçen yıl az para harcayarak önemli oyuncular transfer etti. Gelen transferlerin çoğu ilk 11'de oynadı ve şampiyonluğa katkı verdi. Başkan'ın bu yıl da aynı istikrarı sürdüreceğine inanıyorum.
Çünkü Devler Arenası vasat olmayı kaldırmaz. Şenol Güneş yalnızca lig şampiyonluğuyla yetinmeyecek daha büyük başarıları hedefleyecektir.
Şenol Hoca Beşiktaş'ta yaşadığı başarıyı geç bulsa da kolay bırakmayacaktır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor