13 Ağustos 2012 | Pazartesi

Yangın yeri

Maçın henüz başında en kıdemli adamını, kalecisini kaybetmiş Fenerbahçe karşısında savurgan bir Galatasaray vardı dün akşam sahada.
Özellikle Engin'in, olimpiyatlardaki hırsı ve mücadeleyi hayranlıkla izlediğimiz şu günlerde yaptığı takım oyunu için evresini tamamlamamış bir oyuncu olduğunun göstergesi.
Galatasaray'ın golcüsü Umut maçın ilk çeyreğindeki adam değişikliğini hem kendi hem takımı adına iyi değerlendirmeseydi sarı-kırmızılı ekip değil gol bulmak, pozisyon dahi üretemeyecekti.
Galatasaray tam bir mirasyedi gibi davrandığı maçın bütününde son dakikalarda gelen penaltı golüyle bu ilk büyük kapışmanın ilk galibi olarak ayrıldı sahadan.

Heyecan bizi bekliyor
Bu maç dakika dakika, saniye saniye sahada oyuncular, tribünde taraftarlarıyla nasıl güçlü bir 'lig maratonunun' yaşanacağının da göstergesiydi.
Sarı-kırmızılı ekipte Selçuk ve Umut; Fenerbahçe'de Alex ve fırsatçı Kuyt maçların tümünde heyecanın adları olacaklar kendi takımları adına.
Bu maçın bence en ilginç anekdotu iki takımın da uzatmalarda hâlâ maçı koparacak anı yakalamayı arzulamış olmalarıydı...
İlginç bir maraton bekliyor hepimizi; çok ilginç... Her golün ardından yangın yerine çevrilen oyun alanı bunun göstergesi değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor