20 Eylül 2015 | Pazar

Çakır ve Şota hediyesi

Galatasaray, Trabzon'da ummadığı bir galibiyet kazandı. Şota, oyuncu hakkını erken bitirince sakatlanan Mbia'yı değiştiremedi ve bu oyuncunun kendi kalesine attığı gol ile yenilgide büyük rol oynadı. Onur da iki mutlak pozisyonda geçit vermedi.
Maçta Trabzonspor'un 10 gol pozisyonu vardı. Ancak, pozisyon skorborda yansımayınca ne olur. Bu arada Şota, ikinci yarıda "Gole geliyorum" sinyali veren Galatasaray'ı seyretti.
Cüneyt Çakır'ın hakemliğine sözüm yok ama tartışılır bir yönetim gösterdi.
Yasin'in kendisini yere atmasına kart göstermedi. Rodriguez, Erkan'ı yakapaça indirdi ses yok. Mbia'nın topa ayak uzatışına kart. İlk yarının sonuna doğru, ceza alanına giren N'doye kendini yerde buldu. Bu pozisyon öncesinde ceza alanına giden Mbia'yı Semih biçti. Faul ve sarı kart gerek. Çakır devam ettirdi.
Denayer'in eline çarpan topu görmedi.

Gole şaşmamak elde değil
İkinci yarıya Trabzonspor fırtına gibi başladı. Erkan'ın boş kaleşe topu atamaması, Marin'in de şutunda topun direkten dönmesi bordo-mavililer için şanssızlık idi. Trabzon yüklendikçe yüklendi, Aslan bunaldı.
Burak sakatlanıp çıkınca, savunma nefes aldı. Sarı-kırmızılılar öne çıkınca, Trabzonspor gedik vermeğe başladı. Ve öyle haybeye bir gol geldi ki, şaşmamak elde değil. Böylece Trabzonspor üstün oynadığı maçta, beraberliğe razı rakibine yenildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor