Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Lütfen maça gelin

Dananın kuyruğu bugün kopacak. Diyeceksiniz ki neden kopsun? Daha bu ilk maç. Evet doğru. Bu Steaua Bükreş ile ilk maç. Ama bu karşılaşmada iyi bir sonuç alınmazsa işte o zaman dananın kuyruğu kopar. İyi sonuç alınması için önce herkesin aklını başına alması lazım. Bu "lazımı" parçalara bölmekte yarar var. Ona göre sorumlulara hitap edelim ki ileride dostluk bozulmasın. TEKNİK KADRO: Steaua Bükreş maçının ağırlığı ve yükü, daha ziyade sorumluluğu kesinlikle teknik direktör Skibbe ve arkadaşlarına aittir. Onlar bu işi zaten toparlayamazlarsa ağır bir itham altında kalırlar. Şu görüntüde stajyer antrenör gibi olmaktan kurtuluş da alacakları başarıya bağlıdır. Skibbe bana göre 7 hazırlık maçında kötü not almıştır. Onu gördüğümde sormak isterim. 7 hazırlık maçında oynattığın gençleri A takımda oynatmayacağına göre niye hazırlık karşılaşmalarında o isimlere forma verdin. Bu bir sorudur bir de görüş. Uzatmayalım. Skibbe'den çekiniyorum. Onun için diyorum ki Adnan Sezgin dahil Cevat Güler hocanın da aynı masaya oturup, kadro yapması şart. FUTBOLCULAR: Milyonlarca dolarlık transfer ücretlerini ceplerine koyan futbolcular azıcık sorumluluk taşımak zorundadırlar. O kadar parayı alıp, "Hâlâ uyum sağlayamadım" diye bir laf asla söylenmemeli. Bu futbolcular paraları alırken çok iyi. Kendilerine tutulan lüks evde otururken çok iyi, altındaki lüks arabalara uyum sağlamaları da çok iyi. Ama sahaya çıkınca uyum sağlayamıyorlar, oynayamıyorlar. Sorarım size. Böyle çözümsüz bir işi kim çözecek bana?

Özverili olmak gerekli
Bir de sakatlıkları var. Geliyor "Aslan gibiyim" diyorlar. İkinci üçüncü hazırlık maçında ebediyyen sakatlanıyorlar. Siz cam mısınız ki hemen kırılıyorsunuz? İnsan biraz özverili olur. Geldiği kulübün başarılı olması için o sahada mücadele eder. TARAFTARLAR: Galatasaray taraftarı hiçbir kulübün taraftarının görmediği başarılı günler yaşamıştır. UEFA'sı, Süper Kupa'sı ve üst üste gelen o muhteşem 4 yıllık şampiyonluk unutulamaz. Şimdi o taraftarın geriye dönmesini bekliyoruz. Sarı-kırmızılılar, hiçbir olay çıkartmadan herkes aklı başında Galatasaray'a layık, küfürsüz ama 90 dakika efendice tezahürat yaparak maçı izlemeli. Galatasaray'ın size ihtiyacı var, lütfen maça gelin.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Emekler boşa gider   / 10-08-2008
 Bu işlere karışmayın   / 08-08-2008
 Kara göründü   / 07-08-2008
 9 gün kala durum   / 03-08-2008
 G.Saray'ın şansı   / 01-08-2008
 Verin Cevat hocaya   / 30-07-2008
 İki Adnan ve Haldun   / 27-07-2008
 Hababam futbolu   / 24-07-2008
 Ne yapmak istiyor!   / 21-07-2008
 Öylesine bir maç   / 20-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
F.Bahçe 16. sırada
F.BAHÇE, dünya klasmanında...
Gözüne kestirdi
Marcelinho' yu gönderen Alman...
Defans krizi
Zapotocny' nin sağ ayak...
Kötü Final
Bundesliga ekibiyle karşılaşan...