Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Verin Cevat hocaya

Hasan Şaş ne olursa olsun hâlâ da benim için Türkiye'nin en iyi futbolcularından biridir. Şanssız bir-iki yıl geçirdi. Bu şanssızlıklar futboluna etki yaptı. Belki de Dünya Kupası'nda oynadığı güzel futboldan sonra hak ettiği yere gelememesi onu moral olarak çökertti. Hasan Şaş şimdilerde mutlaka bir çıkış yolu arıyor. Yani eski formdaki Hasan olmak istiyor. Ona yardımcı olmak lazım. Yardımı biz değil, G.Saray kulübü yapacak. Geçen yıl G.Saray'ı şampiyon yapan Cevat hoca bana göre bu iş için biçilmiş adam. Cevat hoca hem babacan hem de üniversitede eğitimcidir. Ayrıca görev aldığı yerlerdeki teknik direktörlüğü de 10 numaradır. Hasan ile en iyi ve en yakın diyaloğu Cevat hoca kuracaktır. Bu zor bir şey değil. Eğer Hasan eski günlerindeki gibi oynarsa senenin en büyük transferi olur. Yapılacak iş, Hasan'ı Cevat hocaya teslim etmektir. Sami Yen Stadı yanındaki likör fabrikası arazisi yıllar boyu uğraşıldıktan sonra elden uçtu gitti. G.Saray yönetimleri ne hikmetse likör fabrikasını halledemedi. Eğer G.Saray'ın yerinde F.Bahçe olsaydı şimdiye kadar çoktan dev gibi bir tesis dikilmiş olurdu. Üstelik Ali Sami Yen Stadı'nı da kaybetmezlerdi. Akıl-mantık almaz işlerden biri de "Ver Ali Sami Yen'i, al Seyrantepe'yi" planı olmuştur. Hele bir Seyrantepe bitsin, Ali Sami Yen Stadı'nın kıymeti anlaşılacaktır.

Şan Ökten ayıbı
Beşiktaş kulübü iki yabancı kaptan olayından sonra şimdi de Şan Ökten ismiyle bence yapılmaması gerekeni yapıyor. Şan Ökten'in anılmasını dahi düşünmeyen kulüp, bir de üstelik Fulya'daki ismini çıkartmaya çalışıyor. Bir kargaşa ki sormayın gitsin. Kimi "Çıkmayacak" diyor, orayı yapan firma, "Benim ismim konulacak" diye açıklıyor. Bazıları da o firmanın isminin Şan Ökten'in yanına koyup, "İkisi birden olacak" diyor. Nerede kaldı otorite? Atıf kardeşimiz ve yanındaki arkadaşları Cengiz Sarıkaya, Alpay Altın, Teoman Akyıldız olmasa Şan Ökten için anma günü bile yapılmayacaktı. Onları tebrik ederim. Ancak Şan Ökten'in vefat ettiği arabada olan Ergun Gökalp ve Metin Keçeli'yi Beşiktaş'ın ne kadar çabuk unuttuğunu hatırlatmak isterim. Ben de şöyle bir şey yazayım: Metin Keçeli'nin iki diz kapağı hâlâ tedavi ediliyor. Ergun Gökalp'in ise ayaklarına çakılan 15'ten fazla çivi ona büyük ıstırap veriyor. Ama ikisi de tek laf ediyor: En büyük Beşiktaş.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İki Adnan ve Haldun   / 27-07-2008
 Hababam futbolu   / 24-07-2008
 Ne yapmak istiyor!   / 21-07-2008
 Öylesine bir maç   / 20-07-2008
 Şovun en ilginci!..   / 11-07-2008
 Garip garip şeyler   / 08-07-2008
 Sakat mı, değil mi?   / 06-07-2008
 4 hoca, kaç yıldız?   / 04-07-2008
 Adamı şımartırsan   / 30-06-2008
 Hasan ve Rüştü   / 28-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Gör şunun işini
Kanarya, rakibiyle hem hesap...
Everton kapıda
Andy Johnson' u Fulham' a satan...
Şampiyon gibi çalışın
Yeni sezon hazırlıklarını...
Gökhan yetmedi
Almanya 2. Lig takımlarından...