Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Adamı şımartırsan

Lincoln gene güzel bir çalım attı ve ortalardan yok oldu. Lincoln'e bunu yaptığı için hiç kimsenin kızmaya hakkı yok. Nedeni çok basit. Geçen sene Hakan Şükür'le ikisinin ceza olayını hatırlayalım. Takımın başında katı Alman kurallarıyla ün salmış Kalli vardı. Bu ikisini o gün maça çıkarmadı. Fakat ertesi günkü gazetelerde manşetler disiplinden yana olan Kalli'den yana değil Hakan ve Lincoln'ü tutar tarzdaydı. Yani herkes onu haklı görüyordu. Ustalar Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar da Kalli için söylemedikleri şey bırakmadılar. Şimdi gözle görülen bir olay var. O gün disiplini bozan Lincoln eğer bu kadar yüz bulmamış olsaydı bugün G.Saray Kulübü'nün açılışı dahil her şeyinde hazır olurdu. Daha ileri gidelim; eğer Kalli, G.Saray'ın teknik direktörü olsaydı o buraya zamanında gelirdi. Medyanın bu gibi olayları toplumun sempati duyduğu şekilde değil gerçek şekilde yazması şarttır. G.Saray Kulübü'nün otoritesi resmen bozulmuş ve sarsılmıştı o zaman. Bu zamanda ise o delinmekten öteye gitmiyor. Kalli doğrusunu yapmıştı. Ama gelgelelim doğruyu bizim ulemalar çok daha iyi bildiği için yazılan yazılar da onu şımartmıştı. Lincoln, "Bir haftaya kadar geleceğim" demiş... Ben, G.Saray'ın yerinde olsam kendisine mesaj çeker, "Arkadaş, gelme, git kendine bir kulüp bul, şu kadar milyon euro'yu da getir!" diye yazarım.

Seyrantepe'de ne oluyor?
Seyrantepe ile ilgili yazacağım yazı bundan çok uzun olacağı için bugün sizlere vermiyorum. Birkaç gün sonra araştırmam bitecek, neler olduğunu okuyacaksınız. Şahsen ben çok şaşırdım. Bu işler nasıl böyle oluyor diye de merak ettim. Ciddi ciddi araştırıyorum. Öncelikle şunu sormak isterim: 1- 20 yıllık 400 bin metrekarelik arazi ne oldu? 2- Seyrantepe ile birlikte inşaatı istenen yer daha fazla kâr getirdiği için mi Seyrantepe kalıyor? 3- Çok iyi G.Saraylı olduğunu ilan edenler şimdi gözünü o inşaat içindeki başka bir inşaat işine dikmişler. 4- TOKİ isterse şu an Seyrantepe'yi G.Saray'ın elinden alabilir. Bunun gibi daha bir sürü şey var. Bakalım karşımıza neler çıkacak. Seyrantepe haberini de eski gazetemde ilk ben vermiştim. Fakat gelgelelim o haberle bugünkü Seyrantepe arasında müthiş bir fark var. Nasıl mı? 465 bin metrekarelik yerden 50 bin metrekareye indirilen G.Saray'ın stadının yanındaki 400 bin metrekarelik yere kim, ne inşaatı yapacak? İsterseniz size şu kadar söyleyim; Üç kişilik ortaklık kuruluşunda bir Arap, bir F.Bahçeli, bir de başka bir futbol adamı var. Gerisini sonra yazarım, okursunuz.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hasan ve Rüştü   / 28-06-2008
 Türk değil miydiler?   / 27-06-2008
 Hayde bre pehlivan   / 25-06-2008
 Tükürdüğünü yalamak!   / 23-06-2008
 Hakları ödenmez   / 22-06-2008
 Sen utanmalısın   / 18-06-2008
 Arda'ya baktıkça   / 17-06-2008
 Mucize gerçekleşti   / 12-06-2008
 Birkaç isim   / 10-06-2008
 'Vah' diyemeyiz   / 08-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Fener gözü kapalı eler
Sarı-lacivertlilerin Devler Ligi...
Kaçış planı mı?
Bild am Sonntag, Magath' ın...
Alex atağı
Orta sahadaki sıkıntıyı gidermek...
Kıyamet kopacak
Teknik direktör Yanal, Gerede ve...