Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Tükürdüğünü yalamak!

Aslında bu yazıya ne başlık koyacağımı bilemiyordum. Bülent'le yazıyı konuşurken, "Abi tükürdüğünü yalamaktır bu" demez mi! Tamam, dedim yazının başlığı hazır: Tükürdüğünü yalamak. O halde biz de yazıya girelim... F.Bahçe tarihinde çalışmış büyük antrenörler var, bunu kimse inkâr edemez. Ama F.Bahçe'ye çalışmaya gelmiş, ne huzur ne rahat verilmemiş öyle isimler var ki zor kaçıp kurtulmuşlardır. Hiddink&Löw'ü kovar mısın? İşte size ikisinin ismi: Hiddink ve Löw. F.Bahçe'de görev aldıklarında ikisi için söylenmedik kalmamıştı. Löw için 'stajyer', Hiddink için ise 'bu işi bilmiyor' diye diye adamların feleği şaşırtılmıştı. Tabi bunları yapanlar yöneticiler ve tribündeki taraftarlardı. Şimdi lütfen şöyle bir bakın, F.Bahçe'nin kovduğu adamın ikisi de Avrupa klasmanının ilk dördüne girdi. Çok merak ediyorum tribündeki taraftarlar ve yöneticiler acaba Löw için şimdi ne diyecekler? Ya tükürdüklerini yalayıp 'hata ettik' diyecekler ya da 'boşver onlar yaramaz hocalardı' ahkamı ile olayı kapatacaklar. İster misiniz bu ikisinden biri bir de Avrupa Şampiyonu olsun. Olur olur top yuvarlaktır. Son düdük çalındığında bakarsın birisi kupayı havaya kaldırıverir.

Dedelerin yeri değişti!
Karl Heinz Feldkamp, G.Saray'a teknik direktör olduğunda F.Bahçe basını, F.Bahçe'nin internet siteleri olayı makaraya aldılar: "G.Saray'a dedemiz geldi!" Malum Feldkamp'ın yaşı 74'tü. Bunun üzerine masallar kurdular, oyunlar yazdılar, karikatür yapıp dalgalarını geçtiler. Ama dedik ya top yuvarlaktır. Bazen adama tükürdüğünü de yalatır. İşte Aragones şimdi F.Bahçe'ye geliyor. Kaç yaşında biliyor musunuz? 70'i bitirmiş 71'e doğru gidiyor. Feldkamp'la 'dede' diye alay edenler, şimdi çok merak ediyorum Aragones'e de 'hoşgeldin' diye mi bağıracaklar. Utanmasınlar, Aragones'i 'dede' diye çağırsınlar, alışıklardır buna. Emre talihsiz bir trafik kazası geçirdikten sonra F.Bahçe tribünlerinde onun moralini bozmak için pankartlar bile asılmıştı. "Çocuk katili Emre" diye yazılar vardı. Pankartlarda yazılan yazılarda ise "Katil Emre" oldukça utanç verici bir şekildeydi. Herkes Fenerbahçe seyircisini kınadı.

Emre'ye ne diyeceksiniz?
Bugün Emre o takıma transfer oldu. Şimdi F.Bahçe seyircisi acaba "Katil Emre" diye bağırmanın yerine nasıl bir tezahürat bulacak. "En büyük Emre"mi diyecekler? Hayat bu, adama tükürdüğünü böyle yalatırlar. Ancak ola ki Fatih Terim ya teknik direktör olursa Fener'e ne olacak? Anasına, karısına küfür eden F.Bahçeli taraftarlar acaba Fatih'i nasıl karşılayacaklar? Siz merak ediyor musunuz? Ben şahsen çok merak ediyorum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hakları ödenmez   / 22-06-2008
 Sen utanmalısın   / 18-06-2008
 Arda'ya baktıkça   / 17-06-2008
 Mucize gerçekleşti   / 12-06-2008
 Birkaç isim   / 10-06-2008
 'Vah' diyemeyiz   / 08-06-2008
 Bir Önder hikayesi   / 04-06-2008
 Falco kim, Löw kim?   / 01-06-2008
 Heykeli dikilmeli   / 29-05-2008
 Kezman kral olur   / 26-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Elveda dostlar
Aklı Fener' de kalan Beyaz Pele,...
Stat kabusu
Ali Sami Yen Stadı' na temel...
Olic' i bitirin
Klasnic' ten olumsuz yanıt alan...
Fırtına esecek
"Süper Lige iyi bir başlarsak,...