Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kezman kral olur

Eski transferler şimdi unutulmuş gibi geliyor bana. Belki mevzuat değişti ondandır. Ancak eskiden yapılan transferler her haliyle güncel birer olaydı. Şimdi öyle değil. Hedef önce taraftarı uyutmak sonra da alamayınca 'gelmedi' deyip ya da suçu 'karısı istemiyor'a atmak. Dünkü gazetelere şöyle bir göz attım. Birinde manşet var; F.Bahçe transfere A ve B planı ile giriyormuş. A planında Ronaldinho, Ronaldo, Eto'o, Deco ve Nistelrooy varmış. B planı ise onlardan bir kademe aşağıda: Kanoute, Shevchenko, Wagner Lov, Emerson. Aman ne komik, güldüm filan da demeyeceğim. Ama siz şimdi C planını da merak ediyorsunuzdur, onu da yazayım. Orada Galatasaray'ın üç yılda iki şampiyonluğunu seyreden Aziz Yıldırım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarının istifası yazıyor. Umarım onu tatbik ederler.

Carlos at martini misali
Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Carlos sakatlandıktan sonra ne hikmetse kendini Brezilya'ya attı. Oradan Fenerbahçe TV'nin bir programına katılmış. Bakın ne diyor: "Eğer sakatlık yaşamasaydım Şampiyonlar Ligi'nde finali oynardık." Aman yarabbim, at martini misali bu kadar komik bir söz duymadım. Hem oynamıyor, hem de oynasa finalden söz ediyor. Carlos şöyle bir geriye bakıp, Fenerbahçe'nin yediği gollerden acaba kaç tanesi onun oynadığı mevkiden olmuş, hiç onu saydı mı ki?

Beşiktaş ve noktalı virgül
Yıldırım Demirören, olağan divan kurulu toplantısında neler söylemiş: "Nokta transferler yapıyoruz." Siz de güldünüz değil mi? Niye biliyor musunuz bundan evvelki transferleri galiba noktalı virgüldü! Kulüpten 50 milyon YTL alacağı olduğu söylenen sayın Demirören, "İçimizdeki hainler, stat yapımını engelliyor" diyor. Aman sayın başkan, eski gazeteci Necati Karakaya'yı buluver. O senin statla ilgili hikayelerini tam 20 sene yazdı. Hep aynı engel olanlarla karşı karşıya geldi. Anıtlar Kurulu çok inatçıdır. 'Yok' derse o hiçbir zaman 'var' olmaz. Beşiktaş'ta galiba en doğru sözü Yalçın Karadeniz söylemiş: "Şerefli ikincilikler ve üçüncülükler bizi asla kesmez." Haklısın Yalçın kardeşim. Transfer bürosu gibi her sene 8 kişi alıp 6 kişi yollayan kulüp hiçbir zaman şampiyon olamaz.

Asalet önden, para arkadan
Ben Galatasaray'ın yerinde olsam Fenerbahçe'de dejenere olmuş, futbol unutturulmuş Kezman'ı kesinlikle transfer ederim. İki kanat adamı gol kralı yapar. Fikir bizden, düşünmesi onlardan. Ayrıca Mehmet Yıldız için gizli atak yapan Galatasaray'a şunu hatırlatmak isterim. Mehmet, küçük takımın büyük futbolcusu mu, yoksa büyük takımın küçük futbolcusu mu? Önce onu öğrenin, sonra bakın. Son sözüm Laudrup'a... Hoca Galatasaray'a haber yollamış: "Paranın önemi yok!" Buyrun, Laudrup herhalde iyi Galatasaraylılarla yakınlık kurmuş. Biliyorsunuz Galatasaray'da asalet önden, para sonradan gelir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 4. büyük kim?   / 23-05-2008
 Acun ve diğerleri   / 20-05-2008
 Laudrup'u getirmezler   / 18-05-2008
 Tayland'ta kutlama   / 16-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Lugano dönüyor
Türk basınına "F.Bahçe' de...
O liste Polat' ın
G.Saray' daki görevinden ligin...
Deco harekatı
Portekizli futbolcuya yıllık 3.5...
Gökhan atağı
Başkan Şener, Trabzon Ortak Güç...