Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bir Önder hikayesi

Önder, Belçika'da top oynarken onu Galatasaray'a tavsiye etmişlerdi. Yapılan araştırmada iyi futbolcu olduğu ortaya çıktı. Ancak tanınmadığı için de rakamsal değeri fazla büyük değildi. Belçika'da gazetecilik yapan bir arkadaşı aradım. Ona Önder'i sordum. Bana "İyi adam. Galatasaray'da oynar" dedi. "Şunun fiyatını bir araştırsana" diye rica ettim. Arkadaşım beni 2 saat sonra aradı. "Kulüple konuştum 800-900 bin dolara Önder'in bonservisini verecekler. Önder de 300-400 bin dolar etse, en fazla 1.5 milyon dolara biter" şeklinde de sözünü tamamladı. Birkaç gün sonra arkadaşım beni Belçika'dan aradı. "Yahu işe Fenerbahçe girdi, fiyatı artırdı 800-900 bin dolar, 2.5 milyon dolar oldu. Çocuğa da bir miktar para verecekler. Galatasaray elini çabuk tutsun." Galatasaray, Önder'in fiyatının anlamsız bir şekilde artması üzerine her zamanki gibi bu transferin üzerinde durmadı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Önder'in fiyatı 2.5 milyon dolar olarak söylendi. Ben şaşırdım! Belçika'da söylenen ile İstanbul'da açıklanan arasındaki fark 1 milyon doların üstündeydi. Kısacası Önder, 2.5 milyon dolar civarında Fenerbahçeli oldu. Fenerbahçe'de çok da iyi top oynadı. Ama hiçbir zaman Zico ile arası düzelmedi. Şimdi Önder, Galatasaray'a geliyormuş. 1 milyon 250 bin dolar civarında bir para alacakmış. Kaybedilen fazla bir rakam yok. İyi futbolcudur. Eğer Galatasaray'a da gelirse faydalı olacağına inanıyorum.

Deco'yu niye almıyor!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, televizyonda geniş bir program yaptı. Herkes büyük beklenti içindeydi ancak fazla bir şey çıkmadı. Bu programda zamanında inkar edilen butik oteli de açıkladı. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe Burnu'nda izinsiz yapılan bir otel bu. Kenan Evren Lisesi'nin yerine iş merkezi kurulacağını söyledi. Yani Kenan Evren Lisesi'nde okuyan yüzlerce talebinin ailesine çıkacak servis masrafını hiçe sayarak güler yüzle güzel bir iş merkezi olacağını söyledi. Sayın başkan ayrıca "Dünyada alamayacağım futbolcular yok" diye konuştu. Sayın başkan o halde Deco, Ronaldo, Ronaldinho, Eto'o gibi adamları neden almıyor acaba? Bu sorunun cevabını da vermesi gerekiyor bence.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Falco kim, Löw kim?   / 01-06-2008
 Heykeli dikilmeli   / 29-05-2008
 Kezman kral olur   / 26-05-2008
 4. büyük kim?   / 23-05-2008
 Acun ve diğerleri   / 20-05-2008
 Laudrup'u getirmezler   / 18-05-2008
 Tayland'ta kutlama   / 16-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Emre tam isabet
F.Bahçe' nin Brezilyalı yıldızı...
Final yakışır
"Ligde ve kupada şampiyon-luğu...
Son Kartal Ekrem
Siyah-beyazlılar, 28 yaşındaki sağ...
Kral Trabzon' da
Transferin flaş takımı Trabzon,...