Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
4 hoca, kaç yıldız?

Su sezon dört büyükleri çalıştıracak hocalar ilginç. Fenerbahçe her zamanki gibi şöhretli birini getirme hastalığından kurtulamadı ve İspanya'nın çiçeği burnunda Avrupa Şampiyonu hocasını alıverdi. Galatasaray "cinayeti var, leşi yok" sözlerinin en güzel örneğini Skibbe ile yaptı. Beşiktaş, Ertuğrul'a teslim ama ne kadar teslim? Bu da tartışma konusu. Ersun hoca, Trabzon'da sessiz sessiz bir şeyler yapıyor. Bekleyeceğiz, göreceğiz. Dört antrenörün bir durumuna kısaca bakalım. SKİBBE: Kime sordumsa aynı cevap geldi bana: "Sezon sonunu zor çıkartır!" Kariyerine baktım kovulmadığı ya da ayrılmadığı takım yok. "Şunun şurasında kaç takım çalıştırdı" derseniz, cevabım elbette çalıştırdı ama başarılı olamadı. Şimdi Galatasaray gibi bir takımın başında Avrupa Şampiyonu olmuş bir takımın hocasıyla savaşacak. Bu işi bilenler ona şimdiden "Mağlup" diyorlar. Adnan Sezgin'e sordum, "Sen, beni dinle" dedi. "Hele bir lig başlasın, göreceğiz kiminki iyi, kiminki kötü. Ona göre konuşuruz" diye ekledi. Ben de Sezgin'e, "Bizim işimiz konuşmak, bir de yazmak" cevabını verdim.

Dede kapalı bir kutu
ARAGONES: Bay Aragones nam-ı diğer 'Dede Aragones' çok iyi parayı görünce İspanya hudutlarının dışına kendini atıverdi. Artık Fenerbahçe Burnu'nda içkiyi de seviyorsa rakıya alışmış vaziyette görevine devam eder. Şimdi diyeceksiniz, "Adam son Avrupa Şampiyonu." Almanya yense neydi? Hiçbir şey! Bir maçta şampiyon tayin etmek bence yanlış. Yanlış bilmiyorsam, İspanya'da bir lig şampiyonluğu, 2-3 tane de Kral Kupası kazanmış. "Fenerbahçe'de ne yapar?" diyenler, çoğunlukta. Ama şöhretine kapılmış çoğunluk ise yüzde 90. "Aragones geldi, dert bitti" diyorlar. Bence dedeye hakim olmak lazım. Kış aylarında statta ayağı kayar, koridorlarda düşer falan bir sakat kalırsa görürüm sonra. Meseleyi lige bırakıyoruz. Çözümü bence var. Kapalı kutu gerisi kolay.

Benim favorim Yanal
ERTUĞRUL SAĞLAM: Ertuğrul, Beşiktaş'ta ikinci senesine başladı. Ancak bu başlayış asla onun gidişi olmamalı. Ertuğrul kendini yetiştirmiş bir adam. Ama bu yeterli değil. Sayın hocamın Beşiktaş'ı da yetiştirmesi şart. Her sene 8 tane futbolcu alıp 7'sini satacak takım bulamaz. Ertuğrul bir değerse bu değerini kantara koymadan şampiyonlukla göstermek zorundadır. Bunu yapamayacaksa zaten Beşiktaş'ta yeri yoktur. Ben Ertuğrul'dan bu sene çok iyi bir sonuç bekliyorum. Ama şampiyon olur mu, bilmiyorum. Ona söyleyecek tek laf var: Uzun ince bir yolda gidiyorsun, Allah yardımcın olsun hocam. ERSUN YANAL: Ersun Yanal piyasaya çıktığında kendini bilgisayar uzmanı gibi gösterip, onlarla çalışan teknik direktör yaptı. Aslında çok yetenekli, çok iddialı ve bu işi de biliyor. Ama dediğim gibi her şeyi ekrana verip almakla olmuyor. Bütün mesele icraatta, yani şampiyonlukta. Eğer bu sene şampiyon olamazsa ona yazacağım tek bir yazı var. O da; "Hocam bir maşrapa kazan da seni alkışlayalım." Ama bana sorarsanız bu sene kesin favorim Ersun Yanal'lı Trabzonspor'dur. Göreceksiniz ki yanılmayacağım.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Adamı şımartırsan   / 30-06-2008
 Hasan ve Rüştü   / 28-06-2008
 Türk değil miydiler?   / 27-06-2008
 Hayde bre pehlivan   / 25-06-2008
 Tükürdüğünü yalamak!   / 23-06-2008
 Hakları ödenmez   / 22-06-2008
 Sen utanmalısın   / 18-06-2008
 Arda'ya baktıkça   / 17-06-2008
 Mucize gerçekleşti   / 12-06-2008
 Birkaç isim   / 10-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Şok gelişme
F.Bahçe' nin imza için beklediği...
Coupet teklifi
Lyon' dan ayrılma kararı alan 35...
Delgado' yu bırakmayız
Siyah-beyazlı teknik heyet,...
Tam bir şovmen
Karada, suda... Her yerde...