Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Öylesine bir maç

Beş bin kişilik stada bir minibüs yanaştı, kapısı açıldı ve içinden Galatasaray takımı çıktı. Yürüdüler, beş adım sonra da sahanın göbeğindeydiler. Hazırlık maçı yapalım yapalım diyoruz ama biraz daha ciddi yerlerde, daha iyi statlarda ve güçlü takımlarla oynamanın yanındayız. Soyfa benim için ahım şahım bir takım değil. Aklıma Fatih Terim geldi, onun döneminde Galatasaray en zor ekiplerle hazırlık maçı yapardı. Kanarya Adası'na turnuvaya gidilir, dönüşte Malaga'da Barcelona ile final oynanırdı. Fatih'in bu huyu en iyisiydi. Çünkü güçlü takımlar önünde futbolcuları çok daha iyi tanırdı. Fatih'in yerine şimdi Skibbe'yi koyuyorum. Adam çakılı hoca gibi yerinden kımıldamıyor. Bir oturdu, bir kalktı, ikinci yarı başladı yine oturdu, maç bitti kalktı. Barış'ın attığı beraberlik golünde bile kımıldamadı. Adnan Sezgin onun yanında oturup ikide bir iğneyi batırmalı.

Aydın'ın saçları süper
Gelelim maça... Adı üstünde, hazırlık karşılaşması. İki yarıda iki ayrı takım, Lokomotif Sofya önüne çıktı. Ben ilk yarıda oynayan 11'i daha çok beğendim. Tek santrfor Ümit oynadı ancak arkasında bermuda üçgeni gibi saldıracak bir üçlü vardı: Kewell-Lincol-Arda. Üçü de topun ustası... Hem kanatlardan hem göbekten süper paslarla birbirlerini kale önüne soktular. Ancak gol atamadılar, şansları yoktu. Ama bilin ki bu üçlü birçok takımın canını yakar. İlk yarıda orta sahada Mehmet Topal'ı her zamanki gibi beğendim. Mehmet Güven iyiydi ama bazen de kötü. İki bek Sabri ve Hakan bıraktığımız gibiydi. Ümit de onlara ayak uydurmuştu. Yani "Endişe etmeyiz biz oynarız" diyorlardı. İki genç adam göbekte oynadı, Hakan ve Sabri'nin arasında. Murat ve Sinan. Bana göre Sinan ilk yarının en iyi genciydi. Bir gol yedik. Bu, Murat'ın kendi sahasını boşaltması ve Orkun'un topu takip etmesinden kaynaklandı. İkinci yarı Skibbe, gençlerin 6'sını takıma koydu. Anıl'ı çok beğenirim, Erhan da öyle. Ferdi, Ahmet ve İrfan'ın bir sene sonra en iyiler arasında görecek. Aydın toparlanmış ancak onun saçlarını çok beğendim!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Şovun en ilginci!..   / 11-07-2008
 Garip garip şeyler   / 08-07-2008
 Sakat mı, değil mi?   / 06-07-2008
 4 hoca, kaç yıldız?   / 04-07-2008
 Adamı şımartırsan   / 30-06-2008
 Hasan ve Rüştü   / 28-06-2008
 Türk değil miydiler?   / 27-06-2008
 Hayde bre pehlivan   / 25-06-2008
 Tükürdüğünü yalamak!   / 23-06-2008
 Hakları ödenmez   / 22-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Durgun Fener
Yeni transfer Güiza' nın...
Meira tamam
Sarı-kırmızılılar, Portekizli...
Barıştık affedin
Kavga eden kaptanlar basın...
Sylva gerçeği
Menajerler ve Lille kulübü, "Biz...