Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Garip garip şeyler

Galatasaray büyük transferlerin peşinden koşuyor. Acaba diyorum kendi kendime, Florya'da petrol mü çıktı? Yoksa, çaktırmadan bir para basma makinesi mi satın aldılar? İşin aslında şaka olan bu şeylerin dışında Galatasaray sadece bir sponsordan 15 milyon euro buldu. O parayı kullanacak. Alınacak daha üç futbolcu var, bu iki de olabilir. Ama gazetelere bakarsan 22 futbolcu birden yolda! Hepsini alsan Florya'da yer bulamazsın. Bizim basın böyle günlerde en ateşli haliyle fırtına gibi tam gaz yoluna devam eder. Baptista'nın 15 milyon euro sadece lisansı. O parayla bitmiyor. Futbolcuya verilecek para, ıvırı zıvırı 5 milyon euro'yu filan bulacak. Rakam ağırlaşınca karar "bu işi kapatalım" oluyor. Bir Avustralyalının daha gelmesi için çalışılıyor; Kewell'ın arkadaşı Neill. Bence en isabetli karar bu olur. Adamı burada tek başına bırakmak yanlış. Vatandaşı ile daha iyi vakit geçirir. Kewell sakat değilmiş. Üstelik gut hastası olduğu da söyleniyor. Bence gut hastalığı için ilacını alır, tıkır tıkır top oynar. Yani endişeye mahal yok.

Yeni başkan Gümüşdağ!
İçime sıkıntı girdi. Gazeteleri çevirirken gözüme bir resim ilişti. Arjantinli Delgado ile Brezilyalı Nobre, ellerini havaya kaldırmışlar, altındaki yazı da şu: Beşiktaş'ın kaptanları. Vah, vah, vah! Hem de ne 'vah' benim Beşiktaş'ıma. Bugünlerini de mi görecektim o takımın. Güney Amerika'dan iki tane adam geliyor, Beşiktaş'ın kaptanı oluyor. Sayın Demirören, bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Bu Beşiktaş'ın katledilmesidir. Hiç mi altyapınızdan yetişen bir futbolcu yok? Hiç mi bir Türk oyuncunuz yok? Baba Hakkı'ların, Hüsnü'lerin, Şeref'lerin, Eşref ve Şükrü'lerin kemiklerini sızlattınız. Ayıp size... Futbol Federasyonu Başkanı Doğan'ı kaybetmenin üzüntüsünü herkes gibi ben de yaşadım. Çek maçından sonra onunla telefonda konuşmuştuk, tebrik etmiştim. O da çok mutlu olup çok sevinmişti, "İstanbul'da buluşuruz" demişti. Acısını ailesiyle paylaşırım. Ancak taziyeye giden spor adamlarının resimlerine baktım. Ya ben onları tanımıyorum, ya onlar doğru konuşmuyorlar. Çoğunluğu başkan seçilmeden önce onun aleyhinde konuşuyordu. Ölüm insanı dürüst hale getirmesin. Bütün mesele hayatın her saatinde her dakikasında dürüst olmaktır. Aziz Yıldırım'a baktım... Arkasında Başbakan'ın prenslerinden Göksel Gümüşdağ'ı gördüm. Biliyorsunuz Gümüşdağ son senelerde flaş adam oldu. Sporun her konusunda ahkam keser duruma gelip her yerde boy gösteriyor. Bakarsınız Federasyon Başkanlığı'na da adaylığını koyuverir. Hayırlı olsun!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sakat mı, değil mi?   / 06-07-2008
 4 hoca, kaç yıldız?   / 04-07-2008
 Adamı şımartırsan   / 30-06-2008
 Hasan ve Rüştü   / 28-06-2008
 Türk değil miydiler?   / 27-06-2008
 Hayde bre pehlivan   / 25-06-2008
 Tükürdüğünü yalamak!   / 23-06-2008
 Hakları ödenmez   / 22-06-2008
 Sen utanmalısın   / 18-06-2008
 Arda'ya baktıkça   / 17-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kusursuz fırtına
Avusturya kampındaki ilk ciddi...
İtandje bitiyor
İSTANBUL' A getirilen...
Çift forvet
İleri ikilide Bobo ve Nobre' yi...
Gerede alarmı
Teknik direktör Yanal' ın gidecek...