Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İki Adnan ve Haldun

Galatasaray, UEFA ve Süper Kupa'yı kazandıktan sonra en iyi ve en akılcı transferi bu sezon yapıyor. Herkesin para yok dediği bir dönemde pahalı denebilecek adamlar alınması tabii ki bir hayli ilginç. Başkan Adnan Polat hiçbir zaman sihirbazlar kralı değil ama uzun yıllardır bu işi yapa yapa usta oldu. İlk geldiği yıllarda da Cansun ve Yurdeşen ile birlikte Galatasaray'ı Avrupa şampiyonu yapacak kadroyu da kurmuşlardı. Polat, daha işin başında ama şunu kesin olarak biliyor. Galatasaray'da başarı şart, şampiyonluk şart; her şeyden önemlisi ezeli rakip Fenerbahçe'nin gölgesinde kalmamak. Zaten son 3 yılda alınan 2 şampiyonluk bunun en güzel göstergesi. Gelelim diğer Adnan'a... Kim ne derse desin, herkesin söylediği bana göre ya palavradır ya da kendi düşüncesidir. Adnan Sezgin, futbolu A'dan Z'ye çok iyi bilen ve uygulayan bir kişidir. İstese teknik direktörlük de menajerlik de yapar... Ama o eşofman yerine takım elbiseyi tercih ediyor. Meira'nın dediği gibi "Ona güvendim ve geldim." Yani anlayacağınız Sezgin'in gerçek yararlı olacağı yer iki yılda ortaya çıktı. Şirketlerin başında yaptığı genel müdürlük onun en yararlı olduğunu bir kere daha gösterdi. Genç Haldun da gündüz gece, karış karış dolaşıp transferlerin yapılmasında büyük rol oynadı. Anlayacağınız gelecekte daha sonra çok iyi hizmetlerde bulunacak sıkı bir Galatasaraylı geliyor.

Bekleyip göreceğiz
Galatasaraylı taraftarlar aralarında en çok Skibbe için konuşuyor. Onun hakkında bir güvensizlik ve kararsızlık var. Görüntü onları haklı çıkartır gibi. Ancak Adnan Sezgin, 'kefili benim' diyor. Bekleyip göreceğiz. Galatasaray'ın mevcut kadrosu oldukça iyi... Yeni alınan futbolcular Meira, Kewell, Ferdi Elmas, Yaser çok çok iyi... Kiessling'in alınması için de büyük mücadele veriliyor. Para sorun değil... Ancak bonservis bedeli yüksek. Galatasaray'da ne yapar bilmiyorum ama uzun boylu bir santrfora kesinlikle ihtiyaç var. 2-3 kaleci adayı var. Fiyat artırma yoluna giden Sevilla'nın vermek istemediği Sanctis 1 yıl kiralamak zannediyorum en geçerli çözüm yolu olacak. Galatasaray'ın elinde ki elemanlar hiçbir kulüpte yok. "Böyle bir kadro karşısında acaba teknik direktör Skibbe ne yapar?" diyorlar. Dediğim gibi en güzel çözüm bekleyip görmemek.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hababam futbolu   / 24-07-2008
 Ne yapmak istiyor!   / 21-07-2008
 Öylesine bir maç   / 20-07-2008
 Şovun en ilginci!..   / 11-07-2008
 Garip garip şeyler   / 08-07-2008
 Sakat mı, değil mi?   / 06-07-2008
 4 hoca, kaç yıldız?   / 04-07-2008
 Adamı şımartırsan   / 30-06-2008
 Hasan ve Rüştü   / 28-06-2008
 Türk değil miydiler?   / 27-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Son saatler
İspanyol yıldızın yıllık 3.5...
Polat' ın transfer isyanı
G.Saray' da transferin hiç...
Beşiktaş' ta çifte sistem
' Yürüyen oyuncu istemiyorum' ...
Kıran kırana
İdmanlarda kemik sesleri...