Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
9 gün kala durum

G.Saray, Hoffenheim'a 2-1 yenildi. Şimdi herkes onu tartışıyor. 'Kötü oynadı... Fena değildi' diye. Sorun G.Saray'ın iyi oynayıp oynamadığı mı? Bence değil. O halde Skibbe'ye soralım: 1-Steaua Bükreş maçına 9 gün kaldı. Hala ideal 11'in belli değil. Biri 'sakatım' diyor, öbürü sakatlanıyor, diğeri izin alıyor. 2-İdeal 11'inde oynatmayacağın futbolcuları hazırlık maçında denemekle ne kazanıyorsun? Eğer bu adamlar oynamayacaksa o zaman oynayanları hazırlık maçına koyup bir kaynaşma yoluna gideceksin. Sen bunu yapmıyorsun, ilk yarıda gerekli adamları oynatıp, ikinci yarıda gençlere dönüyorsun. Bu yanlış değil mi? Biz görevimizi yapalım. Özellikle Adnan Sezgin ile Skibbe'ye ciddi bir uyarı yollayalım. Arkadaş 10 günde G.Saray'ı ilk maça nasıl hazırlayacaksın? 'Vaktim var' dersen, bence yok. Bu G.Saray bu anlayış ve bu zihniyet ile ilk maçta üzücü bir sonuç alır herkes yıkılır. Kimse masal anlatmasın. Durum son derece ciddi ve dikkat istiyor.

Meira, Hasan Şaş ve Topal
Hoffenheim maçında üç adamı çok beğendim. Hasan Şaş eğer bu mücadeleye devam eder, ayağında fazla top tutmadan oynarsa yılın en iyi transferi olur. Meira her hareketiyle 'futbolcuyum' diyor. Top çaldı, pres yaptı, takımı hücuma kaldırdı, rakip kaleye gitti, gol aradı. Böyle futbolcuya söylenecek tek laf var: Helal olsun. Mehmet Topal aynı Meira gibi. G.Saray onu asla vermemeli. Çünkü yerini dolduramaz. Söylenecek bir tek kişi kaldı. Nereye giderse gitsin, hangi takımda oynarsa oynasın her zaman en iyi daima o olur. Söylediğim futbolcu Emre Aşık. Kendine baktığı sürece de onu hiç kimse geçemez. Görülüyor ki G.Saray'da en çok oynayacaklardan biri de o. Biraz da Nonda'dan konuşalım. Medya, bir gol kaçırdı diye Nonda'ya fena yüklenmiş. Arkadaşlar Avrupa ve dünyadaki maçları seyrediyorlar mı? Kimler, nasıl gol kaçırıyor! Bir gol kaçırmakla Nonda kötü futbolcu olmaz.

Ve kaleciler...
Biz, "Aykut ve Orkun'a güveniyoruz. Kaleci gerekmez" demiştik. Ama görüyoruz ki kaleci gelince ikisinin de morali bozuldu. Bu yanlış. G.Saray kalesini koruyan adamın arkasındaki kaleci oynayandan daha kıymetli ve daha kalitelidir. Biz Orkun'u ve Aykut'u onun için uyaralım dedik. Daima hazır olun.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 G.Saray'ın şansı   / 01-08-2008
 Verin Cevat hocaya   / 30-07-2008
 İki Adnan ve Haldun   / 27-07-2008
 Hababam futbolu   / 24-07-2008
 Ne yapmak istiyor!   / 21-07-2008
 Öylesine bir maç   / 20-07-2008
 Şovun en ilginci!..   / 11-07-2008
 Garip garip şeyler   / 08-07-2008
 Sakat mı, değil mi?   / 06-07-2008
 4 hoca, kaç yıldız?   / 04-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
F.Bahçe en iyisi
"F.Bahçe şu anda gerek futbolcu,...
G.Saray peşimde
Milli futbolcu, "G.Saray ve PSV...
Demir uyarı!
"Sizleri istekli ve inançlı görmek...
Müthiş Trabzon
Gökhan Ünal (2) ve Umut' un attığı...