Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bu işlere karışmayın

Dünkü Fotomaç'ın 14. sayfasında bir haber gözüme ilişti. Yazı, Ali Sami Yen Stadı'nın isminin değişmesiyle ilgiliydi. Bu değişime en çok bozulanlar G.Saray'ın eskileri olmuş. Yani genel kurul üyeleri ve de onun dışındakiler. Mesele inşa edilen stadın adının Türk Telekom olması ve Ali Sami Yen'in tarihten silinişi. Şimdi aslına bakarsanız Ali Sami Yen Stadı'nın ismi hiçbir yerden silinmiyor. Durup dururken ortalığı karıştıranlar var. G.Saray'ın sayın üyeleri ve önde gelenleri... Lütfen siz bu işlere karışmayın. Bunlar sizi ilgilendirmez. G.Saray'ın şu andaki yönetimi Allahı var canavar gibi çalışıyor. Ama sizler tipik bir rozet G.Saraylısınız. İyi günlerde, şampiyonluklarda ortaya çıkar, sahte rozetlerinizi takar ondan sonra elinizde viski ya da şampanya ile şampiyonluk ya da başarıları kutlarsınız. Sonra da ahkâm kesersiniz.

Destek olun, destek
Siz üyelere soruyorum.. G.Saray'a bugüne kadar ne yaptınız? Birgün merak ettim, Celal Gürcan vardı o zamanlar. "Yahu Celal, mekteplilerden kaç kişi kombine aldı" dedim. Ama cevap alamamıştım. Sonra öğrendim ki 500-600 taneyi geçmeyen kombine almışlar. Bu mu G.Saraylılık, bu mu kulübe sahip çıkmak? Eğer F.Bahçe'de Saracoğlu'nun adı değiştirilip çok büyük paraya bir firmaya satılsa herkes, "Bravo Aziz başkan" diye ayakta alkışlar. G.Saray'da ise tersi olur. Güya ananelerine bağlı, geleneklerinden söz eden insanlar oturup hemen dedikodu yapmaya başlarlar. Tekrar edeyim, sayın baylar rozet G.Saraylısı olarak bu işlere hiç karışmayın. Bırakın güzel bir stadınız olduğunda gidip o koltuklarda elinizde viskiyle maçlarınız seyredin.

Yeniler niye oynamadı
Haftaya çarşamba G.Saray'ın Rumenler ile zor bir maçı var. Şunun şurasında 4-5 gün kaldı. Bursa'daki karşılaşma son hazırlık mücadelesiydi. Bana göre Bursa, G.Saray'ı uyardı: Bu oyunla, bu taktik anlayışınla Bükreş karşısında galibiyeti zor alabilrsin. Görüntü gerçekten de öyle. Rumenler karşısına çıkacak bir takım o gün oynayacak kadrosuyla sahada yer alırdı. Halbuki Bursa maçına çıkan 11 geçen sene oynayan takımdı. Peki bunca transfer yapıldı, onlar nerde? Acaba yeniler Rumenlere karşı oynamayacak mı? Maç 0-0 bitti. G.Saray 2-3 pozisyonda gol atabilirdi, atamadı. Demek ki forvetlerin sorunu devam ediyor. 2. yarı giren Sanctis iyi bir kaleciye benziyor, inşallah öyledir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kara göründü   / 07-08-2008
 9 gün kala durum   / 03-08-2008
 G.Saray'ın şansı   / 01-08-2008
 Verin Cevat hocaya   / 30-07-2008
 İki Adnan ve Haldun   / 27-07-2008
 Hababam futbolu   / 24-07-2008
 Ne yapmak istiyor!   / 21-07-2008
 Öylesine bir maç   / 20-07-2008
 Şovun en ilginci!..   / 11-07-2008
 Garip garip şeyler   / 08-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kusursuz
9 yıldır nöbet tutuyordu, şimdi...
Cimbom' a müjde
Dönüşü dört gözle beklenen...
Hocam Sağlam
"Kiralık gönderilmiş veya satılmış...
Son karar
Yanal' ın kafasındaki kadroda bazı...