Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Süper Edu

Elindeki tek forvet Selahattin'i sağ bek yapıp, Yusuf'tan "Devşirme forvet" yaratmıştı Güvenç Kurtar. Yılların sağ beki Hasan Yiğit de stoper olmuş, Denizli mecburiyetten böylece çorbaya dönmüştü. Ama bu takımdaki orta saha adamı bolluğu da Denizli'yi orta alanda kalabalık yapıyor, Alex'e klasik Tomas kelepçesi de gelince Fenerbahçe'ye kala kala hızlı hücum ve dönen top silahı kalıyordu. Devşirme sol kanat arkada Uğur, önde Deivid ile daha bir iştahlıydı maçın başında. Ama Kezman gene seyirci için "Saçkıran" fonksiyonu görüyordu. Hele kaçırdığı bir gol vardı ki ben o golü halı sahada bile kaçırsam bir daha top oynamaya yüzüm olmazdı. Yetmedi, Kezman bir tane daha kaçırıp "Kendini bitiriyor" derken, Kazım'ın müthiş pasında gol atıyor ama bana yine de "Durmuş saat bile günde iki kere doğruyu gösterir" atasözünü hatırlatıyordu. Gol dakikasından sonra Fenerbahçe'nin "Bu takım forvetiyle değil tümü ile gole gider" felsefesi işlemeye başlıyordu. Kaleci Süleyman'ın "Her an bardağı kırmaya hazır çocuk" hali de Fenerbahçe'ye avantaj oluyordu.

Mükemmel final
Selahattin'in sağ bekliğinin sona erip Denizli'de taşların yerine oturduğu 30. dakika sonrası Yusuf'un Fenerbahçe'nin sağına attığı toplar hücumcu sıkıntısı nedeniyle sonuçlanmayınca ilk yarı daha önce 16 kez olduğu gibi Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile bitiyordu. 2. yarıda da maçın en iyi adamlarından Uğur, Kezman'ın yine saçmaladığı pozisyonda Deivid'e ikinciyi attırınca aklımdan seyretmenin zevk olduğu Alex'i "Fenerbahçe 3. atarsa Zico oyundan alır ve kart riskini yok eder" fikri geçiyordu. Semih oyuna girerken çıkan Kazım'a da içimden "İyi oynadın ama ceza alanında 5 arkadaşın varken kaleye şut atmamalısın" diyordum. Edu sahanın en iyisiydi. Bu da benim için Ali Sami Yen'de Hakan ve Nonda ile Edu arasında mükemmel bir düello olacağının işaretiydi. Selçuk'un varlığı takımı Maldonado'dan daha fazla ileriye taşıyor, Deivid zevk alarak oynuyor, Fenerbahçe 3. golü attıktan sonra da son 15 dakikada bütün renkleri artık sarıkırmızı görmeye başlıyordu. Ben de Ali Sami Yen'de izleyeceğimiz mükemmel finali hayal ederek stattan ayrılıyordum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kezman atmasaydı   / 14-04-2008
 4 büyüklere hangi futbolcuları öneriyorum   / 13-04-2008
 Eğme başını F.Bahçe   / 09-04-2008
 Fener Chelsea'den başı dik dönecek!   / 08-04-2008
 İpin ucundan!   / 06-04-2008
 Chelsea elenecek   / 03-04-2008
 Chelsea'yi yenecek   / 02-04-2008
 Feneroloji   / 30-03-2008
 Yumurta kapıya!   / 22-03-2008
 İyi ki varsın Ceyhun   / 17-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Coştular
Taraftarın ateşlediği...
Yeni Hakan
transfermarketweb.com: G.Saray,...
Avrupa aşkına
"Kalan 4 maçı kazanarak...
Yalan oldu
Trabzonsporlu futbolcular mücadale...