Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Eğme başını F.Bahçe

Kötü olan senaryo ilk 20 dakikada yenilecek goldü. Yedik. Duran toptan attıracağımız goldü. Attırdık. Dönen topları onlara verip, vurmalarına izin vermekti. Vurdurduk. Ama 5. dakikada bu golü maçın başında yemenin bizim işimize daha çok geldiğinin farkına vardım. Adamlardan 30 dakika baskı yiyip, iyice yorulup, kartlar gorüp dağılacağımıza onların gol attıktan sonra rahatlamalarına şahit olduk. Lugano her yerde Drogba'ya bastı. Chelsea geri çekildi, ilk toplara basmaya başladık. Cesur oynayıp, kalabalık adamla rakip olana gittik. Sahayı doğru paylaşıyorduk. Dönen toplara ve duran toplara biz vuruyorduk. Alex bile savunmamızdan dönen ribauntlara giriyor ve alıyordu. Alanı o kadar iyi paylaşıyorduk ki boşta adam bulamayan rakip riskli paslar atıyor, o paslar da bizde kalıyordu. Edu hep kritik müdahaleleri yapan adam, Maldonado doğru yerlerde bulunma uzmanı, Gökhan dripling ile rahatsızlık veren oyuncuydu. Volkan yine güven veriyordu.

Tek pozisyon gol
İlk yarının 1-0 bitmesi daha da umutlandırmıştı beni. Hele ki Belletti girip Kalou çıkınca bizden korktukları da belli oldu. Çünkü çift ön liberoya dönüyorlardı. Zico'nun Maldonado-Kezman değişikliği ise Chelsea'nin tersine F.Bahçe'nin riske girip çift santrfora dönmesi anlamına geliyordu. Ama bence burada doğrusu Kazım'ı Semih'in yerine alıp Kezman'ı değil Uğur'u oyuna almak ve böylece iki kalıplı santrforla daha çok faul kazanmaya çalışmaktı. 40 maçını analiz ettiğim Chelsea seyircisinin bu kadar endişeli halini hiç görmemiştim F.Bahçe bastırırken. Dövmeye başladı F.Bahçe 80 sonrası, şutlarıyla elbet. Gökhan vurdu olmadı, Deivid vurdu girmedi sonunda da sahada varlığı beli bile olmayan Lampard ikinci yarıda buldukları tek pozisyonda golü attı. Çıkarın golleri, seyredin maçı. Hangi takım daha iyi? Elbette F.Bahçe. Chelsea'yi orada da ezdi ama futbolun şans ve beceri öğesi yanında olmadı. "F.Bahçe, Chelsea'yi eleyecek" diye yazmıştım. Onlar skoru alamadılar ama tüm Avrupa'ya ve bize Chelsea'den daha iyi bir takım olduklarını gösterdiler. Beni oynadıkları oyunla yanıltmadılar. Sonuç mu? Dik tut başını F.Bahçe. Sen bu ülkenin yüz akı oldun.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fener Chelsea'den başı dik dönecek!   / 08-04-2008
 İpin ucundan!   / 06-04-2008
 Chelsea elenecek   / 03-04-2008
 Chelsea'yi yenecek   / 02-04-2008
 Feneroloji   / 30-03-2008
 Yumurta kapıya!   / 22-03-2008
 İyi ki varsın Ceyhun   / 17-03-2008
 Fenerbahçe'ye kim çıkmalı?   / 13-03-2008
 Lige tat geldi   / 10-03-2008
 Konu Avrupa ise Fener esastır gerisi teferruat   / 07-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Şansa bak
Sakatlanan Cudicini 26' da yerini...
Cuper hazır kıta
Şu anda Parma takımında olan...
Kadlec bitti
Kara Kartal, 24 yaşındaki genç...
Rota Chilas
Bordo-mavili yönetim, Guimaraes'...