Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
4 büyüklere hangi futbolcuları öneriyorum

KARTAL'A LİBERO
1-İlk önerim Beşiktaş'a... Kartalların en büyük 2 derdi, savunmanın göbeği ve ön libero. İşte benden 2 öneri... Liberoya önereceğim oyuncu aynı zamanda sol bek de oynayabiliyor. Adı Amorebieta, Venezuela'lı. Daha 23 yaşında. 1.92 boyu ile hava toplarında da geçilmez bir adam. Şu anda İspanya'da Athletic Bilbao'da oynuyor. Bu sene takımının en çok süre alan 2. adamı. Geçen yıl 13 maç libero, 9 maç sol bek oynamıştı. Ancak bu sene tüm maçlarda libero oynadı. Takımının, şu anda La Liga'nın en az gol yiyen ekibi olmasında katkısı çok büyük. Tek sorunu var: İspanya'nın en çok sarı kart gören adamlarından. Ama bu adam Beşiktaş'a çok şey katar, bizden önermesi...


KARTAL'A ÖN LİBERO
İspanya'ya, Deportivo'ya 13 milyon euro'ya gitti. Arjantinli ama Avusturya pasaportu da taşıyor. Beckham'ın ayak parmağını kırmıştı. Geçen sene Deportivo'da fazla süre alamadı, kontratı da bitince AEK'nın onu çok istemesine rağmen Santander'e gitti. İ n a n ı l m a z hırslı, top kazanan bir oyuncu. İyi bir ön libero ama orta sahanın sağında da oynayabiliyor. Adı Aldo Duscher, 29 yaşında. Deportivo'da 7 sezonda hiç gol atamamıştı. Ama Racing'de ona daha fazla sorumluluk verilince 4 tane gol attı. Sadece Cisse'nin sırtına binen Kartal için mükemmel bir aday.

GALATASARAY'A SANTRFOR ADAYIM
Daha 21 yaşında, İspanya'da son 2 haftada adından en çok söz edilen santrfor oldu. Deportivo'da son 2 haftada 2 maçta 5 gol attı. 'İddialıFutbol' ekibi olarak uzun süredir izliyoruz onu. 1.88 boyunda ve çok hızlı. Kafasını eli gibi kullanıyor. Adı Francisco Jim Tejada ama XİSCO diyorlar ona. Mallorca gibi sulak bir yerde doğmanın avantajını kullanıyor. Sulak yerin, bereketli çocuğu olacak. Şimdilik 21 yaş altı milli takımında ama ilerleyecek. Hakan Şükür sonrası ideal bir aday.

FENERBAHÇE KİMİ ALMALI?
Sarı-lacivertliler artık Şampiyonlar Ligi'ne alıştı. Önümüzdeki sezon için daha büyük oynamaktan başka şansları yok. O zaman hedef net olmalı. Orta alanın ortasında bu işler sadece Maldonado ile yürümez. BAPTİSTA mükemmel bir aday olur. Bu sene hem savunma yaptı, hem hücuma çıktı, süper oynadı. Santrfor olarak da Eto'o lafı çıktığına göre bu işin peşinden dönülmemeli.

TRABZON'UN ORTA ALANIN SAĞINA ADAM

28 yaşında, takımı aslında Hırvatistan'ın sıradan takımlarından biri ama o 2 senedir fırtına gibi esiyor. Orta alanın sağında oynayıp da bu kadar çok gol atan bir adam yok Avrupa'da... NK Zagreb'te oynuyor. Adı Krunoslav Lovrek. Gökdeniz sonrası sıkıntı yaşayan Trabzon için mükemmel bir aday. Asist yapmayı ve kavisli ortaları seviyor. Bir ara Belçika ve Japonya'ya gitti ama başarılı olamadı. 8 Aralık'tan beri sakatlığı nedeni ile oynamıyor. Durumu araştırılıp ilgilenilirse iyi bir adam kazanılab i l i - nir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Eğme başını F.Bahçe   / 09-04-2008
 Fener Chelsea'den başı dik dönecek!   / 08-04-2008
 İpin ucundan!   / 06-04-2008
 Chelsea elenecek   / 03-04-2008
 Chelsea'yi yenecek   / 02-04-2008
 Feneroloji   / 30-03-2008
 Yumurta kapıya!   / 22-03-2008
 İyi ki varsın Ceyhun   / 17-03-2008
 Fenerbahçe'ye kim çıkmalı?   / 13-03-2008
 Lige tat geldi   / 10-03-2008


 
4 büyüklere hangi futbolcuları öneriyorum
Babama federasyon başkanı olduğumu söylemeyin
Gol atan takımın ismini söyleyen bilgisayar programı
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kayıp yasak
F.Bahçe' nin hocası, "Ankaraspor...
Sefere devam
Beş gündür Avrupa' da bulunan...
Sağlam eleştiri
Yöneticiler, teknik direktör...
Rusya' da Gökdeniz...
Trabzonspor' dan Rusya' nın Rubin...