Sinan Vardar

Sinan Vardar

04 Mayıs 2015 | Pazartesi

Meydan okuyor

Beşiktaş Trabzon'dan çok önemli 3 puanla dönüyor. Bu galibiyet belki şampiyonluğu getirecek.
Bilic maçtan önceki tercihinde çok tartışılacaktı.
Demba Ba ilk kez yedekti.
Senegalli futbolcu son haftalarda formsuzdu ve fizik kondisyonu yetersiz gözüküyordu.
Hırvat teknik adam ikinci yarı Demba Ba'yı oyuna sokarak vurucu hamleyi yaptı. Her zaman 4-4-2'yi savunurum ama Bilic cesaretli bir kararla bu hamleyi yaptı ve bu yüzden tebriği hak etti. Belli ki yedeklik Ba'ya da yaramış, oyuna girdi ve golünü kaydetti.
Mustafa Pektemek çok hrslı ve sahada bir şeyler yapmak için kendini yırtıyor.
Bu kadar fazla motivasyon onun performansını etkiliyor. Mustafa maçın uzatma dakikalarında attığı golle moral buldu ve galibiyeti süsledi. Beşiktaş'ta Sosa oyunun her anında vardı. Çok iyi oynadı ve takımını maestro gibi yönetti.
Kaleci Günay 40 yıldır Beşiktaş'ta kaleyi koruyormuş gibi soğukkanlı ve güven vericiydi. Tabii Beşiktaş'ın orta alandaki rahatlığındaki en büyük etkenlerden biri de Tolgay'dı. Genç oyuncu her geçen gün klasını gözler önüne seriyor ve nasıl iyi bir transfer olduğunu gösteriyor.

Ah Cüneyt Çakır ah!

Cüneyt Hocam tamam Türkiye'nin gururusun ama gözünün önünde Fatih, Sivok'a dirsek attı ve düdük çalmadın, belki de çalamadın! Dirseği görmüyorsun, penaltıyı vermiyorsun. Sivok hastanelik olurken ne düşündün çok merak ediyorum.
Beşiktaş dün maçtan önce ve sonra çok büyük şanssızlık yaşamasına rağmen çok zor bir deplasmanı atlattı. Olcay'ın ikinci yarıda sağ bekte oynaması, Atınç'ın uzun süre bir sonra çıkıp süper performans göstermesi dört dörtlüktü.
Beşiktaş tüm aksiliklere meydan okuyarak şampiyonluğun en büyük adayı konumuna geldi. Bu takım liderliği ve de alkışı hak ediyor

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor