06 Mayıs 2019 | Pazartesi

Maç sayısı

Fatih Terim Ndiaye'yi tribüne göndererek pek çok kişi gibi beni de şaşırtmıştı. Ben pek çok kişinin baktığı yerden bu tercihe yaklaşamıyorum. Gördüğüm kadarıyla genelde Donk'un Ndiaye'ye tercih edildiği görüşü hakim. Kanaatime göre ise Donk bankoydu ve tribüne gönderilme olasılığı en yüksek isim Fernando'ydu. İlk golde asist yapan Fernando, ikinci gole de imzasını atarak Fatih hocayı haklı çıkardı. Gerilimli ve son derece önemli büyük bir derbi geride kaldı.
Artık şampiyonluğun en güçlü adayı Galatasaray. Fakat eminim ki bu yazıyı okurken bile ilk golden önce taç atışı Beşiktaş'ın mıydı, Galatasaray'ın mıydı, pek çoğumuz hala emin değil. Bu pozisyonu farklı açılardan defalarca izlememe rağmen ben de anlamadım. Hakemler bir karar vermek zorundaydı ve verdiler. Beşiktaş kalesine 70 metre uzaklıktaki taç atışı karşılaşmanın devamında son derece belli oldu. Ben de hakemler gibi illa bir fikir beyan etmek zorundaysam "Taç atışı Beşiktaş'ındı" derdim.
Ama kaleye 70 metre mesafedeki taç atışının gol olmasına itiraz edenler Beşiktaşlılar'ın, böyle bir gol yedikleri için kendilerine bir hayli iğne batırması gerektiğini düşünüyorum. Beraberlik Galatasaray için çok kötü değildi. Galibiyet mutlaka Beşiktaş'a lazımdı. Şenol Güneş'in biraz daha cesur bir 11'le sahaya çıkmasını beklerdim. Kalan 3 haftada G.Saray'ın liderliği bırakma ihtimalini düşük görüyorum. Sarı-kırmızılılar Rize'de kaybetse bile içeride Başakşehir maçıyla "1 maç sayısı" kullanma hakkına sahipler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor