09 Aralık 2018 | Pazar

İmkansızı başarmak

Kestirmeden söyleyeyim, pek çok gol pozisyonuna giren Onyekuru, G.Saray'da performansıyla en çok şaşırtan oyuncuydu. Onyekuru böyle oynadığı sürece ilk 11'de vazgeçilmez olur.
Sarı-kırmızılıların ilk golündeki VAR ve hakem Palabıyık'ın ''ofsayt yok'' kararı doğruydu.
Gelirine yapılan zamdan sonra performansı gözle görülür ölçüde düşen Rodrigues attığı golle moral buldu.
Oyun genelinde zaman zaman ''saman alevi'' parlayan Rodrigues hala eski formundan uzak. Beşiktaş yenilgisinde sebebiyet verdiği penaltıyla başrolü oynayan Eren'in attığı golün ardından sergilediği ÖZÜR, taraftar tarafından kabul görmemiş olabilir.

G.Saray 2-0 öne geçmesinin, hele hele skorun 2-1'e gelmesinin ardından sahasında lig sonuncusu karşısında düştüğü durum çok üzücüydü. Belki G.Saraylılar kızacak ama devre arasına kadar kazandığı her puanı kar olarak görmek zorunda.
1-0'a kadar lig sonuncusuyla ''denk güçlerin mücadelesi'' şeklinde bir maça imza atan G.Saray için sıradaki maç tam anlamıyla ''deve dişi'' gibi. Başakşehir maçında, sarıkırmızılılarda herkesin bir puana fazlasıyla razı olduğuna adım gibi eminim. İlk kez bir maç öncesi G.Saray için böyle bir şey yazıyorum; haftaya bir puan alınması mucizevi olur. Bakalım; Fatih Terim'in takımı, Fatih Terim Statı'nda imkansız gibi görünen şeyi başarabilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor