Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

18 Şubat 2013 | Pazartesi

Zirve yürüyüşü

Geçen hafta Hikmet Karaman ile Karabük'te yeni bir sayfayı 3 golle açan Bursaspor, evinde düşme hattındaki Elazığspor önünde altın değerinde 3 puana imza attı.
Eskişehir, Antalya ve Beşiktaş'ın puan kaybının ardından tribüne koşan 20 bin taraftarının muhteşem desteğiyle oyuna istekli ve üretken başlayan Timsah, Batalla ve Tuncay'la kaçırdığı iki pozisyonun ardından golü buldu. 21'de Pinto pası verdi, Batalla nefis bir aşırtmayla ligde 8. golünü attı.
Baskılı oynayan Bursaspor, Batalla, Serdar ve Pinto ile kaçan gollerin ardından soyunma odasına üstün girerken, konuk ekibin ilk devrede kaleye şut dahi atamaması ilginçti. Hatta Elazığ, kaleyi bulan ilk şutunu 77'de Aydın'la attı.

Avrupa'ya dev adım
Soldan Basser ve Tuncay ikilisiyle etkili olan yeşil-beyazlılar, ortadan da Belluschi ile Batalla'nın kreatif hücum organizasyonlarıyla kontrolü elinde tuttu.
Fakat son 20 dakikada Elazığ, Sinan Kaloğlu'nun tehlikeli ataklarıyla beraberliği aradı.
Golde büyük payı olan Pinto'nun 74'te çıkarken isyan ederek el kol hareketleri yapması, bu tecrübede bir oyuncuya yakışmadı.
Bu sezon ilk kez üst üste 2. galibiyetini Hikmet Karaman ile alan Timsah, Avrupa kupalarına gitme yolunda dev bir adım daha attı ve zirve
yürüyüşünü sürdürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor