27 Aralık 2013 | Cuma

Rüzgar gibi geçti

Üçüncü Lig'de 17 haftalık heyecanı geride bıraktık. İlk yarı boyunca ulusal basında 3. Lig panoramasını veren tek gazete olmanın gururunu yaşarken, siz okuyucularımıza da en adil şekilde hazırladığımız haftanın karmalarını sunduk. 116 günlük maraton sonunda tablo şu şekilde oluştu:
1. Grup'ta Ümraniyespor devreyi lider bitirdi. Liderin başarısında genç kaleci Selçuk Aslan ve golcü Bahadır'ın katkısı önemliydi.Trabzon Akçaabat, Derince, Sivas 4 Eylül ve Tekirova ise ilk 5'te yer aldılar. Bu grupta sivrilen isimler Tekirova'dan Aydın, Adıyaman'dan Semi Serdar, 4 Eylül'den Ziya, Akçaabat'tan Uğur, Derince'den Deniz ve K.Maraş Belediye'den Melih oldu.
2. Grup'ta ise Trabzon temsilcisi Düzyurt, büyük sürpriz yaparak ilk yarıyı lider bitirdi. Çorum Belediye, Hacettepe, Erzurum ve Elibol Sandıklı ilk yarıda zirveye ortak olan diğer takımlar oldu.
Erzurum'da teknik direktörYavuz İncedal, Elibol Sandıklı'da ise Selim Özer takımlarına önemli katkılar yaptılar.

3. Lig'in sesi olmaya devam
Bu grubun göze batan isimler ise Düzyurt'tan Hakan, Çorum'dan Emir ve Murathan, Hacettepe'den Burak, Erzurum'dan Berat, Elibol Sandıklı'dan Mehmet, Orhangazi'den Anıl oldu.
3. Grup'ta lider Tuzlaspor, yolunda emin adımlarla ilerledi. Yeni Diyarbakır, Erzincan Refahiye, Menemen, İstanbulspor ve Keçiörengücü grupta fark yaratan takımlar oldu.
İlk yarıda göze batanlar Tuzla'dan Yakup ile Sefa, K.Ören'den Yıldıray, Refahiye'den kaleci Burak, Yusuf ve Serhat, İstanbulspor'dan Yavuz ile Abdulkadir, Denizli'den Çağlar, Bafra'dan Samet Sami, Yozgat'tan Mehmet ve Ayvalıkgücü'nden Fatih oldu.
Alt liglerin 'evliya çelebisi' olarak sizlere ilk yarı heyecanını yaşatmaya çalıştık.
3. Lig'in sesi olarak ikinci yarıda da sizlerle olmaya devam edeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor