18 Ekim 2010 | Pazartesi

Kim kaybetti?

Son haftalarda G.Birliği'nde bir düşüş yaşandığını herkes kabul ediyor ama geçici olduğunu düşünüyordu. Antalya karşısında alınan mağlubiyet ısınan suları kaynattı. Kırmızı- siyahlılar bundan sonra dönüşü olmayan bir yola girmiş bulunuyor. Maç Antalya'nın 3-2 üstünlüğü ile sona erdi ama Veysel ile Tita'nın kaçırdığı penaltılar farkın açılmasını önledi.
Dün G.Birliği'ne gönül verenler güzel bir futbol izlemek için tribünleri doldurmuştu ama Tita şovu izledi. Özellikle ikinci yarıda sahneye çıkan Tita bir penaltı kaçırmasına rağmen 2 gol birden atarak Antalya'yı galibiyete taşıyan isim oldu. Savunmasında büyük açıklar veren başkent ekibi, Tita'nın gollerine Billy ve Zec ile karşılık vermeye çalıştı ama maçı döndürmeyi başaramadı.

Alpaslan yenilgiyi hazırladı
Eski bir Gençlerli olan Kerem Şeras da takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.
Maçın Antalyaspor'un galibiyetiyle bitmesinde en önemli dönüm noktası, oyuna sonradan giren Alparslan Erdem'in kırmızı kartla oyun dışı kaldığı an oldu. Başkent ekibinin 2-1 önde olduğu bir anda takımını 10 kişi bırakması Antalyaspor'u cesaretlendirdi.
Bu dakikadan sonra akıllı bir taktik anlayışını oyuncularına uygulatan Mehmet Özdilek, istediği skorla 19 Mayıs Stadı'ndan ayrıldı.
Sormak istiyorum şimdi; bu maçı acaba Thomas Doll mu kaybetti yoksa kırmızı kart görerek mağlubiyete çanak tutan Alparslan Erdem mi kaybetti? Yönetim iyi düşünsün...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor