Necmi Perekli

Necmi Perekli

16 Şubat 2014 | Pazar

Sıradaki gelsin!

Gel de şimdi dünkü Trabzonspor için güzel şeyler yazmaya çalış.
Nesinden bahsedelim...
Savunmasından mı, orta sahasından mı yoksa ileri de oynayan oyuncuların perişan halinden mi ?
Oyun içi hizmet ve kadro yeterlilik imkanlarına bakıp da Karabükspor karşısındaki Trabzonspor'u değerlendırdiğimizde, bırakın elle tutulmayı üç yıldızı hak edecek tek futbolcu gösterebilir misiniz?
Eylem, işlem, bloklar arası organizasyonu olmayan bir takım Trabzonspor.
Oyuna kötü başlamadı konuk ekip.
Ancak rakibi bir türlü kontrol altına alamadı. İlk golü atmasına karşın oyun hakimiyeti ev sahibi Karabük'te idi.
Orta sahadan hücuma yönelik birkaç atak denedi ise de rakip takım savunmada yaptığı yerinde müdahalelerle bu atakları kolayca etkisiz hale getirdi.

Emre Güral affetmedi
İlk yarı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı ise de bloklar arası organizasyon ve genel koordinasyonun sahaya yerleştirilmesinde çoğu zaman sıkıntılar yaşandı. İkinci yarıda ilk yarıya nazaran çok daha etkili bir futbol oynayan ev sahibi Karabük, devrenin hemen başında art arda attığı iki golle skoru bir farkla öne taşıdı.
Golden sonra Trabzonspor'da bir telaş başladı. Oyun inisiyatifini tamamen kaybeden bordo-mavili takım savunma ve savunma önü alanların kontrolünü tamamen kaybetti.
Karabük, Trabzonspor'un bu kontrolsüz durumundan istifade edemeyince, en iyi müdafa hücumdur ilkesinden hareketle Trabzonspor orta sahadan hücuma adam çıkarmaya çalıştı. Bu düşüncesinde başarılı da oldu ve ilk golü atan Emre bu defa da rakip savunmanın bir anlık denge kaybını iyi değerlendirip, takımının ikinci golünü atarak kulüp içi sıkıntıları ileri günlere taşıdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor