Necmi Perekli

Necmi Perekli

25 Ekim 2013 | Cuma

Dikkatli olmalı

Trabzonspor, sahasında Polonya'nın güçlü ekibi Legia karşsında oyunun hemen başında Janko'nun ayağından kazandığı gol ile adeta kendisini kış uykusuna attı.
Bunu anlamak mümkün değil. Oyunun belirli bölümlerinde çok fazla geri çekildiler ve Trabzonspor'a pek de yakışmadı. Üstelik maç, Avni Aker'de oynanıyorken...
Bizim her zaman şikayetçi olduğumuz santrfor sıkıntısı bu karşılaşmada da kendisini bariz şekilde gösterdi. Ama savunmayı da biraz daha toparlanmış gördük. Ama Trabzonspor defansı dün akşamki görüntüsünden de iyi olmalı.
Çünkü hareketli ve teknik kapasitesi yüksek takımlar karşısında sıkıntılar yaşanabilir.
Orta sahada iki savunmaya yönelik oyuncuya karşın üç ileri dönük futbolcu ile kontrol elde tutulmaya çalışıldı. Adrian ileri, geri iyi çalıştı ama oyuna pek fazla katkı sağlayamadı.

Onur'un katkısı büyük
Kendi ülkesinde lider olan Legia ile Avrupa'da maç kaybetmeyen Trabzonspor'un karşı karşıya geldiği maçta bence beklenen oyun sergilenmedi.
Futbol adına çok hoş görüntüler izlediğimizi söyleyemeyiz.
Mukayeseye girecek olursak; deplasmandaki Polonya ekibinin, Trabzonspor'a göre biraz daha derli toplu ve kondisyon yönünden daha bir canlı göründüğünü söyleyebiliriz. Fakat golleri bulan ise Fırtına oldu.
Diğer taraftan top tekniği ve oyun mantalitesi yönünden de Legia daha üstündü. Bu durumda Trabzonspor'un bu takıma karşı deplasmanda oynayacağı maçta çok daha dikkatli olması gerekecek.
Bu arada Onur'un kurtarışlarının Trabzonspor galibiyetindeki rolünü atlamamak gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor