Necmi Perekli

Necmi Perekli

20 Şubat 2012 | Pazartesi

Futbol 90 dakika

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Trabzonspor sahadan bir puan alarak ayrılmışsa, kalecisiTolga'nın takımını hezimetten kurtardığını unutmamak gerekir.
Bu kurtarışlar oyunu bırakma konusunda tereddüt geçiren takımı ve kulübeyi motive ederek hem gayretlendirmiş hem de umutlandırmıştır.
Oyunun ilk yarısı tamamen Kayserispor hakimiyetinde geçmişti. Bu oyundan bordomavililerin herhangi bir puan koparma gibi bir umutları da gözükmüyordu.
Oyun 3-1 olduğu anda adeta futbolla dalga geçmeye başlayan Kayserispor'a Trabzonspor, oyun disiplini, ısrarı, kararlılığı ile ciddiyet dersi vererek futbolun doksan dakika olduğunu ve oynandığını hayatlarının sonlarına kadar unutmamacasına bir hatıra bıraktı.

COLMAN TOPARLADI
Oyunun başında Trabzonsporlu oyuncular adeta birbirleriyle yardımlaşmamak için rakip arkasına saklandı.
Ancak Colman'ın ikinci yarıda oyuna girmesi orta sahanın toparlanmasına ve oyun inisiyatifinin önce dengelenmesi, sonra da kendi tarafına geçmesine sebep oldu.
Alınan bir puana kanıp savunmanın yenen üç golde de hatalı olduğunu unutmamak gerekir.
Bizim insanımız en ufak bir başarıda derhal geçen hataları yok farz eder, ikaz etmiş olalım.
Bu maç berabere bitmiş ise şunu asla unutmamak gerekir:
Başta da ifade ettiğimiz gibi Kayserispor oyun disiplinini ve savunma güvenliğini terk edip adeta rakibini hafife almaya başladı ve alan boşluğu oluşturunca Trabzonspor derhal bu boşluğu doldurup ihtiyacı olan puanı yakaladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor