Necmi Perekli

Necmi Perekli

07 Mart 2011 | Pazartesi

Aşılan büyük engel

Trabzonspor şampiyonluk yolunda fevkalade büyük bir engeli daha rakip sahada üç puan alarak aştı.
İki takımın da futbol adına her şeyi ortaya koyduğu bir maç izledik. Mücadele, taktik, teknik, psikolojik savaş dahil her türlü tekniğin denendiği bu maçı Trabzonspor son anlarda attığı golle kazanmasını bildi. Bu maçta kaçan pozisyonlar da maçın kalitesine kalite katmıştır.
Mağlup durumda olmasına rağmen ayrıca bir oyuncusu da eksikken Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaptığı yerinde değişiklikler ve oyun içi planlamasına koyduğu müdahaleler "cukkk" diye oturmuş ve bu maçta gerçek sanatını göstermiştir. Şenol'u samimiyetle kutluyorum.

Fenerbahçe epey sevinmiştir

Trabzonspor'da görevini yapmayan veya eksik yapan hiçbir futbolcu işaret etmemiz mümkün değildir. Serkan'ın iki sarı kartı da yerinde idi.
Bundan sonra umarım daha dikkatli olur.
Trabzonspor rakip sahada, bu psikoloji altında üstelik mağlup iken ve de on kişi olarak nasıl mücadele edilmesi gerektiğinin cümle spor erbabına görüntülü ve sesli vizyonunu vermiştir.
Bordo-mavililer, ikinci yarı ilk yarıya göre daha da başarılı idi. Schuster kendi sahasında olmasına rağmen Beşiktaş'ı önce savunma düşünüp sonra kontratakla galip getirmeyi düşünmekle; Trabzonspor'un kontrataklara zaafını iyi hesap edip değişik ve gerçekten cesur fakat usta bir mantıkla takımını oynattı. Fakat kale önünde topu dışarı atan oyuncuya hocasının yapacağı bir şey olmadığını da gördük.
Şu sıralar oynanan tüm maçları şampiyonluğa ortak olan takımlar heyecanda takip etmektedir.
Sanırım Fenerbahçe, başta mağlup olan Trabzonspor durumuna epey sevinmiştir. Bundan sonra artık bugünkü maçı oturup düşünmek sırası Fenerbahçe'ye geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor