Necmi Perekli

Necmi Perekli

13 Aralık 2010 | Pazartesi

İşte taraftar bu

Maçın galibi Trabzonspor taraftarıdır. Artık Olimpiyat Stadı, "Türkiye'nin en büyük taraftarı"nın kim olduğunu gördü ve gösterdi.
İşte bu taraftara bu galibiyet yakışır.
Artık Trabzonspor taraftarı yıllar sonra şampiyonluğa her şeyi ile hazır.
Diğer büyüklerin durumu ortada. Eğer ikinci yarıda çok önemli bir aksilik olmaz veya Trabzonspor kendi ayağına kurşun sıkıp kendini engellemz ve kongreden güçlü ve sağlıklı çıkarsa artık şampiyonluk tünelinin ucu gözüktü demektir.
Bu gidişle Trabzonspor maçlar bitmeden belki de 7. şampiyonluğuna "El Fatiha " diyecektir. "El-
Fatiha " diyecek dedik...neden? Zira Fatiha suresi tam yedi ayettir, bunu hatırlatmak istedim.
Maçın teknik analizine gelince, erken bulunan gol adeta Trabzonspor'u maça galip başlattı başlatmasına ama ne yazık ki bu golün kıymetini bilmek bir kenara adeta üzerine yatıp maçın tadını çıkarmaya kalktılar.

Jaja 2 haftadır ortada yok!

Umut'un kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon maalesef Trabzonspor için adeta bir korku filminin bir fragmantasyonu gibiydi.
Nitekim futbolun "atamayana atarlar" kuralı devreye girince Belediyespor beraberlik golünü yakaladı.
Neyse ki bu golden sonra her şeyi ile Trabzonspor'u köşeye sıkıştırmaya başlayan ev sahibi takım belki de maçı tam koparacağı anda hakemin hafta içerisindeki değerlendirmelerde çok su kaldıracak bir inisiyatifle gösterdiği penaltı noktası bordo-mavililerin imdadına "Hızır" gibi yetişti .
Maç tam anlamı ile ortada cereyan etti.
Penaltı golü ev sahibinin hızını ve konsantrasyonunu kesince Trabzonspor'u rahatlan gol taraftarın coşkun tezahüratı ile Umut'un kafasından geldi. Herkes "oh" çekti. Jajameselesine değinmeden geçemeyeceğim.
Bu oyuncu iki haftalık performanstan sonra ne oldu da iki haftadır yokları oynuyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor