Necmi Perekli

Necmi Perekli

31 Ocak 2010 | Pazar

Bu Trabzon süper

Öncelikle böyle zevkli, kaliteli bir maçı izleten Diyarbakırspor ve Trabzonspor'u peşinen kutlamak boynumuzun borcudur. Gerçekten sonuç ne olursa olsun her iki takım da futbol adına ortaya konulması gereken her şeyi sahada gösterdiler. İkili mücadele, pres, pas yüzdesi ve isabeti yüksek, enerji dolu bir futbol. Her iki takımın teknik patronları da bu maçta üç puana tuzak kurmuş, rakibinin açıklarını kollamak üzerine düzenini geliştirmişti. Fakat maç içerisinde tecrübeyi kullanıp bir miktar daha mantıklı oyun ortaya koyan misafir takım Trabzon iki golle üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Biz her iki ekibi de böyle nefis futbol itibariyle kutlarken takımların teknik adamlarının bu ekiplere emeklerini ve katkılarını asla gözardı etmeyeceğiz. Her iki takımın taktire şayan noktası oyunun ilk dakikasından son dakikasına kadar asla oyundan düşmemeleridir. Bu maçın ve son haftaların başarılı oyuncusu Engin'e zaman kaybetmeden bir iki nasihatımız olsun.

Patlamaya hazır

Engin, maalesef başarılı olduğu maçlarda kendi kendinin pimini çekerek adeta patlamaya hazır bir bomba gibi sahada mücadele veriyor. Engin bu şekilde hareket ederek hem takımını hem de kendisini güç durumlara düşürüyor. Uyarılması gerekir. Maçı alan blok hiç şüphesiz başarılı ekibin daha da başarılı olan orta sahasıydı. Özellikle Engin, Colman, Serkan ve forvetten geriye gelip orta sahayı destekleyen Alanzinho da başarılı futbolun baş mimarları idi. Sözümüzü bağlarken Diyarbakırspor'u dün oynadığı parlak ve başarılı futbolu ile liglerin flaş ekibi olmaya aday olduğunu da belirtmek isterim. Diyarbakırspor dün akşam ki futbolunu bundan böyle de devam ettirmesi halinde kümetoto oynayanlar kendilerine başka takım arasınlar.



AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR


10'U HAKETMEYENLER

TEKNİK ADAMLAR NE KADAR KAZANIYOR

DÜNYANIN EN İYİ FRİKİKÇİLERİ


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor