Murat Zorlu

Murat Zorlu

05 Nisan 2010 | Pazartesi

Müthiş tempo

F.Bahçe çok istekli başladığı, büyük bölümünü iyi de oynadığı maçı 2-0 kazanmasını bildi. Daha başlama vuruşuyla takımın rakip sahada presle oyuna başlaması maçın nasıl geçeceğinin de göstergesiydi. Alex maça çok istekli başlayanlar arasındaydı. Bir iki pozisyonda çalım deneyerek rakip defansı zorlamaya çalıştı. Maça iyi başlayan diğer bir isim de Mehmet Topuz'du. Zaten Topuz böyle tempolu oynandığı zaman özelliklerini sergileyen bir futbolcu. Düşük tempoda sadece ayağa oynandığı zaman pek bir özelliği kalmıyor. F.Bahçe bol pozisyon bulmasına rağmen takım savunmasını da son derece iyi yaptı. Selçuk geçen haftanın da moraliyle dört dörtlük bir maç çıkardı. Zaten bu Selçuk oynadığı zaman hep olumlu şeyler yapmaya çalışan, oynamadığı zaman da sesini çıkarmayan bir futbolcu.

Şampiyonluk göründü
Bazen gereksiz top kayıpları yapsa da böyle bir oyuncunun kadroda bulunması F.Bahçe için önemli. Lugano-Bilica ikilisinin uyumu bu maçta da devam etti. Arka arkaya 6 maç gol yemeyerek son derece başarılı bir performas ortaya koydular. Emre yine son derece etkiliydi. Santos ve Gökhan bir kaç haftadır hep daha iyiye gidiyorlar. Özer de müthiş mücadele ediyor, oyunda hep var. Ama pas trafiğinde belki de en aksayan isim olarak o görünüyor. F.Bahçe belli ki şampiyonluk havasına girmiş. Ve her maçın bir final olduğunun farkında. Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar da kalan maçlarda aynı desteği göstereceklerinin işaretini veriyorlar. Sonuç olarak sarı meleklerin 2-0'dan 2-2'ye getirdikleri maçı koparamamalarının burukluğu hariç Kadıköy'de güzel bir gece oldu. 2 hafta sonraki derbi 3 puanla kapatıldığı takdirde F.Bahçe'nin, Bursaspor'un muhtemel puan kayıplarıyla şampiyon olacağı inancındayım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor