İsmet Tongo

İsmet Tongo

15 Şubat 2011 | Salı

Durum çok ciddi

Hagi, Galatasaray'daki altın günlerini yiye yiye bitiriyor. Görünen o ki, "l love you Hagi" yakın bir gelecekte, "Artık git Hagi" olacaktır. 'Tarih yazarı Galatasaray' ise altın sayfalarla dolu geçmişini tıpkı Osmanlı İmparatorluğu'nun çöküşü gibi anlatıyor.
Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu ve diğerleri, Galatasaray battıkça "kıs kıs" gülüyorlar.
Yani alay ediyorlar. Anlayacağınız batıya açılan Galatasaray'ın penceresi artık çöküyor.
Durum ciddi. 9 futbolcu gönderilecekmiş.
Eksik söylüyorlar. Hagi'nin getirdiği üç futbolcu da dahil olmalı buna. Eder 12! Bunu yazmıştık. Hagi'yi alıyorsunuz ama fazla kalmazsa aldıkları ne olacak? Diğerleri gibi onlar da Galatasaray'ın boğazına kılçık gibi batacak. At atabilirsen, sat satabilirsen.

El birliği yapılmazsa işi zor
Herkes diyor ki Galatasaray seneye toparlanır.
Hayalciler, bana masal anlatmayın.
Bu takımın tamamını satıp yeni bir takım kursan Galatasaray mali yönden öyle bir iflas eder ki bunu ne Adnan Polat ne de Kıraç kardeşler kurtaramaz.
Helvacısı, tatlıcısı, bakırcısı, çorbacısı Galatasaray'ı nasıl bu hale getirdilerse el birliği ile kurtarmak zorundadırlar. Artık bu kurtuluş tek adamlık değildir. Beyler, bu Galatasaray'ın çöküşü elbet bugün değildir.
20 milyon dolara yapacağım dediği stada bir çivi çakmayan Faruk Süren'den başlayan borçlar bugünün en büyük yaratıcısıdır.
Artık kimsenin kimseye laf söylemeye hakkı yoktur. Bu cenaze herkesin suçudur.
El birliği ile bu cenazeye el atılmazsa, üç sene içinde takımı Türk Telekom Arena'da herkes el sallayarak uğurlar. Nereye mi?
Onu da yazmaya elim varmıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor