Hüseyin Özkök

Hüseyin Özkök

26 Mayıs 2013 | Pazar

Süper kapışma

Muhteşem açılış seremonisinin ardından iki teknik direktörün müthiş bir taktik savaşı ile başlayan müsabakanın ilk yarısında Dortmund, Bayern'e göre çok daha derli toplu oynadı.
Sarı-siyahlıların müthiş baskısı Bayern'in dağınık oynamasına yol açtı ve yıldızlar beklenen performanstan uzak kalırken ilk tehlike kafa toplarıyla 26. dakikada yaratılabildi.
Özellikle Robben fırsatları çok kolay harcamasa ilk yarı kötü oyuna rağmen Bayern lehine sonuçlanabilirdi.
İkinci yarıda muhteşem bir kapışma izledik. Karşılıklı goller maçı daha da çekişmeli hale getirdi. Dortmund'da düşme göze çarparken Bayern ikinci yarda ilk yarıya nazaran daha iyi idi. Özellikle Martinez tüm maç boyu hem hücumda hem de savunmada mükemmel oynadı.
Gol atanın kazanacağı bir dengede giden mücadelede gülen taraf 89. dakikada sahneye çıkan Robben'in golü ile Bayern oldu. Hollandalı böylece uzun süredir yaşadığı "final uğursuzluğu" na son vermiş oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor