31 Aralık 2010 | Cuma

Mehmet Ali Aydınlar'dan rahatsız

_Ferbahçe Acıbadem Katar'da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda zorlu rakiplerini bir bir geçerek dünya şampiyonluğuna ulaştı. Yıl sonunun en güzel olayıydı belki de... Siz voleybolcularımızın bu başarısıyla ilgili neler söyleyeceksiniz?
Orada da bir ayıp var. Yani Galatasaray'ın 2000 yılında mayıs ayında Kopenhag dönüşünü hatırlayın.
Bir de Dünya Şampiyonu Fenerbahçe'nin İstanbul'a gelişini hatırla... Kızların konuşulmasına izin verilmedi ya... Dünya Şampiyonu olmuş takımın oyuncuları İstanbul'a iniyorlar, kızın biri orada bir kadına koşuyor "Dur" deniyor. "Annem" diyor kız... Annesini özlemiş ona koşuyor. "Hayır."
Ondan sonra da suçu birbirine atma yarışı var.
Yok efendim orada bir vali muavini görevliymiş de o vali muavini yasaklamış da...
Benzeri bir siyasal zafer kazanmış olarak Recep Tayyip Erdoğan havaalanına inse ve böyle karşılansa... O sayın vali yardımcısı, Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını ve gazetecilerin ona soru sormasını yasaklayabilir mi? Aklının köşesinden geçirebilir mi? Vali yardımcısı, şimdi beni arasın desin ki 'Evet, Recep Tayyip Erdoğan'ı da yasaklardım.' Ben de onu alnından öpeyim.
Türkiye her Allah'ın günü Dünya Şampiyonu oluyor bir spor dalında! Biz bunlara alışkınız!
Onun için gelsin geçsinler! Yok ya!
On para etmez bir futbolcu geldiği zaman havaalanının halini ben görüyorum televizyonlarda...

ALEX'LE KONUŞMAK YASAK

Evet... Fenerbahçe'de istemedi. Fenerbahçe hiçbir sporcusunun konuşmasına izin vermiyor.
Aç telefonu ve de 'Futbol dışı konuşacağım.
Alex'e; Türkiye'de 10 senedir yaşıyorsun, kuru fasulye-pilavı sevdin mi?' diye soracağım de... Hayır; yasak bu soruya cevap vermesi Alex'in. Ağzını açarsa ceza görür. Ondan sonra vali muavini izin vermemiş de...
Vali muavinin hükmü havaalanının içinde geçer.
Ben orada Fenerbahçe'nin sorumlusu olacağım 'Arkadaşlar meydanın karşısında benzinci var. Şimdi oraya gidiyoruz. Oraya gelin...' 'Şimdi bu kızları arabaya bindiriyoruz. Taksim'e götürüyoruz. Orada dolanacağız.' Galatasaray öyle yapmadı mı? 'Gelin Taksim Meydanı'na konuşalım.' Kızlara Dünya Şampiyonluğu zevkini, heyecanını yaşatmadılar.
Niye yaşatmadılar; onu da söyleyeyim: O şampiyonluğun arkasındaki kişi Mehmet Ali Aydınlar. Çünkü Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe'nin gelecekteki başkan adayı ve Aziz Yıldırım bu işten fena halde rahatsız.
Şimdi hem Mehmet Ali Aydınlar hem Aziz Yıldırım diyecekler ki 'Ne alakası var.' Ben onların yerine söylüyorum. 'Bu Hıncal'ın komplo teorisidir. Böyle bir şey katiyen yoktur' diyecek Mehmet Ali Aydınlar da Aziz Yıldırım da...
Desinler. İşte onlar; işte ben. Vatandaş da bildiği gibi düşünsün.

KAFASINDA KÜME DÜŞMÜŞ -
_ Lige kötü başlayan ve de düşme potasında yer alan Kasımpaşa'da Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı. Doğru bir karar mı?
Daha evvel söyledik; "Benim bildiğim Yılmaz Vural'sa derhal bırakmalı. Halinden belli ki Yılmaz'ın kafasında Kasımpaşa küme düşmüş. O zaman bıraksın ki başka birisi gelsin uğraşsın" demiştim. Aynen de öyle oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor