Hıncal Uluç

Hıncal Uluç

30 Mayıs 2007 | Çarşamba

Çarşı Grubu hesap sormalı

Beşiktaş'ın Lucescu ile anlaştığı ileri sürülüyor. Olaylı ayrılıktan sonra Lucescu'nun geri getirilmesi bir çözüm yaratır mı?
Günü kurtarmaya çalışan bir hava içinde Demirören... Lucescu'yu getirirse Beşiktaş'ı kurtaracak. Türkiye'yi Çavuşesku'nun Romanya'sına benzeten bir adama çalışma izni verilmesine, ben iç işleri bakanlığından takip ederim. Ben bıktım. Bu ülke sömürge değil. Kokainman gelip Türkiye'de çalışacak. Çalışma izni diye bir şey var. İç işleri bakanlığı veriyor. Penbe bir kimlik. Neye göre veriyor bunu? Bunun bir devlet onuru olduğunun düşünülmesi lazım. İç işleri bakanlığında o penbe kimliği veren dairenin başkanı kimse!.. Yıldırım Demirören, eleştirilerden kurtulmak için Lucescu'yu getirmek istiyor ama ben iç işleri bakanlığından sorarım. "Şampiyonluğu kaybetti" diye Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret eden bir adama, çalışma iznini nasıl verdiklerini sorarım. Pankartlarla Cumhuriyet'e sahip çıkan Çarşı Grubu'nun da sorması lazım. Çarşı Grubu, özellikle bu sene ki eylemleriyle bir futbol seyircisi olmasının ötesinde bir kimlik sergiledi. Şimdi ben Çarşı'nın da liderlerine soruyorum: "Burası Çavuşesku'nun Romanya'sı oldu" diyen adamın Beşiktaş'ta işi var mı, yok mu?

SEÇİME GİDİLMELİ
Yıldırım, federasyonun mali genel kurulunda Ulusoy'un güvenoyu alması gerektiğini söyledi. Katılıyor musunuz?
Ben de aynı fikirdeyim. Kesin alması lazım. Almazsa gelecek sene de bu karambol devam eder. Çok saçma sapan işler yaptı federasyon. Fenerbahçe'ye yaranmak için aldığı bir dizi kararlar var. Buna rağmen Fenerbahçe'ye yaranamadığını görüyoruz. Trabzon maçının İzmir'e alınmasına lütuf, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun ilanıydı adeta. Bunu yapan bir federasyon, daha ne yapabilir! Bununla bile yaranamadığına göre Fenerbahçe'ye; kongreden güven alması lazım. Ben bu Futbol Federasyonu'nun ve Tahkim'in fena halde yıprandığını düşünüyorum, güvenoyu falan değil, seçim yapılmalı... <ı>_Gerets'in yüklü tazminatı var. Bu sorun nasıl çözülücek? Gerets haklı. 1 milyon 300 bin euro'ya anlaşma yaptı Özhan Canaydın. O Gerets ile Özhan Canaydın'ın arasında. Bile bile lades yapıp, bu imzayı attıktan sonra, gönderilirse cebinden öder o parayı. Galatasaray ödemez. Özhan'da eğer zerre kadar onur varsa o parayı cebinden öder. "Ben açtım bu belayı Galatasaray'ın başına" der parayı cebinden öder.

NOT: Bu söyleşi pazartesi günü yapılmıştır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor