23 Temmuz 2015 | Perşembe

Nani ve van Persie

Fenerbahçe sekiz transfer yaptı. Aldıkları bütün oyuncular ihtiyaç olan bölgeler içindi.
Sadece kaliteli oyunculara, önemli paralar vermediler, aynı zamanda takımın yaşadığı problemleri çözecek, aksayan bölümlerin anahtarı olacak isimleri kadroya kattılar. Geçen sezon ligin en az gol yiyen takımıydılar. Pozisyonları değerlendirme sorunları vardı ve Van Persie ve Nani ile de Büyük İskender gibi düğümü kestiler.

G.Saray kontratak takımı gibi
Podolski sadece taraftarı tatmin edecek bir oyuncu.
Şiddetle defansif hamleler yapmaları gerekiyor. Melo'nun geri dönüşü orta saha için yaşadıkları sorunu ortadan kaldırdı. Yine de geçen sezondan, dördüncü bitirdikleri Şampiyonlar Ligi Grubu'ndan ders çıkarmaları gerekiyor. Hamza Hoca sanki Bilal'in arkaya top atacağı bir kontraatak takımı kurdu.

En iyi transfer Şenol Güneş

UEFA'nın yasaklarının altında, zaten kıpırdama alanları yoktu. Quaresma sadece taraftarı heyecanlandırır. Geçmişteki verimi ortadayken, yeniden alınması, "Başka çare yoktu" cümlesini karşılıyor. Üç sezondur "iyi takım" kimliğinde oynadılar. En büyük transferleri bu nedenle teknik direktör Şenol Güneş'tir.

Şota yeni oyun karekteri bulmalı
Kalite sorunu yaşıyorlardı, halen de devam ediyor.
Mbia defansif bir transfer ve çabuk uyum sağlaması gerekiyor. Ön taraftaki sakatlıklar düzelmezse, tabela için sorumluluğu takım paylaşmak zorunda. Şota, takıma yeni bir oyun karakteri bulmalı. Mehmet Ekici'nin frikikleri tek çare olmamalı.

Bursaspor santrafor almalı
Önemli oyuncular kaybettiler ama Ertuğrul Sağlam, heyecanı yaşatacak iskeleti bir hebze korumayı başardı. Ozan Tufan'ın senesi olacak gibi. Keyif veren futbolun devam etmesi, Bakambu ve Volkan Şen'i oynatacak, akıllı ve güçlü bir santrafordan geçiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor