30 Kasım 2015 | Pazartesi

Güzellik yetmez!

Maça çıkan 11'i gördüğümde eyvah dedim. "Şenol hoca yeni bir şeyler deniyor" dedim. Dediğim de oldu.
Ama dün akşam oynanan maçın sonucu için değil bu söylediğim.
Sonuçta Quaresma, Cenk, ve Gökhan'ın girdikleri pozisyonları yapamamasını tahmin edemezdi Şenol hoca. Ama alışılmış oyun anlayışını sürdürmemek neden?
Ben onu anlamıyorum. Sosa haftalardır kötü. Haftalardır onu çıkartıp Necip'i oyuna sokuyorsun.
Bu kez Necip sakat ama sen yine Sosa ile başlıyorsun. Gökhan'ın sağlık durumu iyi ise neden onunla başlamazsın ki? Beşiktaş en erken golünü yedi, Akhisar en erken golünü attı. Yetmedi, Tolga hayatı boyunca yediği en kötü golü yedi. İlk 35 dakika böyle geçti. Haftalardır yazıyorum, çiziyorum ve söylüyorum. Beşiktaş'ın önemli hastalığı oyunu ciddiye almamak diye. Ciddi bir işi yapıyorsun. Beşiktaş ligin en güzel şeyi dedim hep. Evet hala en güzel şeyi ama en güzel olmak para etmiyor. O topu filelerle buluşturmazsan olmuyor işte.

Bilindik son geliyor!

Gelelim Akhisar takımına. NBA takımları ve oyuncuları için söylenir ya hep %100 ile oynadı diye. İşte öyle oynadı Akhisar. Bravo Hamza hocaya, bravo kazanmaya oynatan Cihat hocaya. Beşiktaş'a karşı oynarsa oynatmazsın.
Onlar da öyle yaptı. Oynadı attı, attı oynadı. Atması gerektiği kadar attı, oynaması gerektiği kadar oynadı ve sonucu aldı. Bundan sonrası tufan mı tabii ki değil. Ama motivasyon üstadı Şenol hoca önlem almazsa bilindik sona doğru gidiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor