01 Şubat 2010 | Pazartesi

Taraftar kaybetti

Bu kongre bazı gerçekleri ortaya çıkarttı. Kimse kızmasın birazdan okuyacaklarına. Bu kulübün gerçek sahibi kongre üyeleri, taraftar değil. Mutsuz olan varsa, gitsin üye olsun. Hafta sonunda İnönü'de oynanacak G.Birliği maçında tribünlerden yükselmesi muhtemel "Yıldırım Demirören Yeter" tezahüratını bence değiştirmeliler. Yeter ise Yıldırım Demirören'e değil yeter olan, kongre üyelerine! "Yeter kongre üyeleri, yeter" demeliler... Sondan başa geliyorum. Harika geçen mali kongre sonrasında aklımda soru işaretleri vardı, tartışmalar olabilir diye. İki adayı da bu nedenle kutluyorum. Birbirleri ile karşılıklı yaptıkları siyah-beyaz tezahürat, diğer kulüplere de örnek olacaktır.

Tornistanlar belirledi

Kazananı tebrik etmek lazım. Kaybeden kim? Bence Beşiktaş taraftarı bu seçimi kaybetmiştir. Seçim bitti başlıklı yazımda da, tornistan yapanların seçimi belirlediğini, kimsenin, 'şu kadar fark olur' diye fikir yürütemeyeceğini söylemiştim. Açık konuşmak lazım, bu farkı Demirören grubu da beklemiyordu. Ne olursa olsun Murat Aksu'yu da tebrik etmek gerekiyor. Eğer adaylığını koymasaydı, bu seçime bu kadar kongre üyesi gelmezdi. Bir başka detay ise, sayın Aksu'nun yerine başka bir aday, mesela Hasan Arat olsaydı sonuç ne olurdu soruları da kulislerde bütün gün konuşulan meseleydi. Arat'a mali kongrede konuşması öncesi yapılan destek ortadaydı! Seçim sonrası sayın Demirören'in yapacağı çok iş var. Kendisinin en önemli söylemi stat projesi ile birlikte küfürü stat içinden temizlemek olmuştu. Bakalım projeler karşılığını bulabilecek mi? Bir de tribünler ile yönetimin birbirlerine karşı tutumları da nasıl olacak diye merak ediyorum, bu üç yıllık süre içinde!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor