Fehmi Özgüler

Fehmi Özgüler

12 Mayıs 2009 | Salı

Hoşgeldin Diyarbakır

Sezon öncesinde yapılan tahminlerde Turkcell Süper Lig'e çıkacaklar arasında hiç kimse Diyarbakırspor'a şans vermiyordu. Diyarbakırspor'a şans tanımayanları haksız görmek yersiz olurdu. Greenpark Kartepe Tesisleri'ne yapılan yeni sezon çalışmalarına, 10 gün geç gelen kırmızı-yeşilliler, maddi sıkıntı nedeniyle doğru dürüst transfer bile yapmamıştı. Derme çatma bir takımla lige başlayan Diyarbakırspor'da işler iyi gitmiyordu. Adnan Öktüren'in istifa etmesinden sonra göreve gelen Abdurahman Yakut, teknik direktör Coşkun Demirbakan ile yaptığı toplantı sonunda 12 futbolcu ile yollarını ayırırken, 8 yeni oyuncu alarak kadrosunu güçlendirdi.

3 yıl hasretle beklediler
Yakut, başkan olduktan sonra futbolcular ile berabere yattı ve kalktı. İlk yarıyı 4. sırada tamamlayan Diyarbakırspor, bundan sonra yaptığı atakla zirveye tırmandı ve kendisinden çok daha fazla para harcayan takımları geride bırakarak, üç yıllık bir aradan sonra Süper Lig'in yolunu tuttu. Diyarbakırspor dün G.Antep BŞB maçı sonrasında yapılan büyük şölenle bu mutluluğu taraftarlarıyla paylaşırken, sanatçı İzzet Yıldızhan'ın söylediği türkülerle coştu. Diyarbakır'ın başarısında büyük payı olan Yakut başkanlığındaki yönetim kurulu, teknik direktör Coşkun Demirbakan ve oyuncularını yürekten kutluyorum. Hoşgeldin Diyarbakırspor

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor