06 Şubat 2016 | Cumartesi

Rezalet!

Dün Fenerbahçe takımını tek kelimeyle özetlemek gerekirse rezaletti!
Süper Lig'in en çok pozisyona giren takımı, en çok pozisyon veren Antalyaspor karşısında olumlu tek hücum aksiyonu yapamadan maçı bitirdi. Pereira hücum taktiğini beklerin üzerine kurmuştu. Ancak ne bekler ne de iki kanat oyuncusu Nani ve Markoviç rakip ceza sahasına giremedi. Fenerbahçe önde basan, pres yapan takımlar karşısında kolay çözülüyor. Bu sıkıntı aslında uzun zamandır var. Buna bir de Kadlec-Bruno Alves uyumsuzluğu eklenince, "ligin en çok pozisyon veren takımı"
Antalyaspor bir anda, "Fenerbahçe karşısında en çok pozisyona giren takım" oluverdi! Fernandao'nun savaştığından, rakiplerle dövüştüğünden bahsettik hep… Ama şu çok net bir şekilde görülüyor ki hiçbir zaman Van Persie'nin tırnağı dahi olamaz. Eğer Hollandalı sakat değilse ilk 11'e onun ismi yazılır.
Ya arkadaş; bir forvet oyuncusu bu kadar mı ağır olur? Yıllardır futbol oynuyorsun; bir kere çalım atabildiğini görelim. Forvet oyuncusunun sadece 1 adam eksiltebilmesi öyle önemli ki… Bir adamı geçtin mi kaleciyle karşı karşıya kalıyorsun. Ben Pereira'nın yerinde olsam; Fernandao'ya Eto'o'nun attığı ilk golü 1000 kere izleme cezası verirdim! Öyle bir gol attı ki herkese ders olsun. O topu direk dibine vurabilmek her babayiğidin harcı değil.

Geri düşünce dağıldı
Fenerbahçe'de fark ettiğim bir diğer olumsuz durum 2 farklı geri düşünce takımın dağılması oldu. Bugüne kadar böyle bir durum yaşanmadığı için fark edememiştik. Şampiyonluğa oynayan bir takım bu kadar çabuk dağılmamalı.
Hem de kadrosunda bu kadar tecrübeli oyuncu varken… Bu mağlubiyet umarım ders olur. Daha bu köprünün altından çok sular akar. Bir şeyi merak ediyorum; acaba Başkan Aziz Yıldırım transfer sezonunu boş geçtiğine pişman mıdır?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor