26 Nisan 2015 | Pazar

Kötü taktik!

Kötü oynarken ve rakip kaleye şut dahi çekememişken ilk yarıyı 1-0 önde bitirmek Fenerbahçe'nin şansıydı.
Kuyt'ın sahada olmaması Fenerbahçe'nin tüm takım dengesini altüst ediyor. İsmail Kartal, Bursa karşısında yaptığı Caner'i sağda oynatma hatasını tekrar edince yine kanatları işlemez oldu sarı-lacivertlilerin… Sadece kanatlar mı? Takımda Volkan, Bekir ve Topal haricinde iyi oynayan kimse yoktu. Emre'nin gününde olmayışı orta sahanın bütün yükünün Mehmet Topal'ın üzerine yıkılmasına sebep oldu. Eskişehir'in kalabalık ve dirençli orta sahasına karşı tek başına savaşmak kolay değildi elbette…

Gol bağıra bağıra geldi
İkinci yarıya oyuncu değiştirmeden başlamak İsmail Kartal'ın büyük hatası oldu. Eskişehir ekibinin oyunu iyice Fenerbahçe sahasına yıktığı dakikalarda Emenike'yi oyuna alsa en azından kontra toplarla ikinci golü bulması muhtemeldi.
Ama İsmail Kartal tercihini Selçuk'tan yana kullanarak, 1-0'ın üzerine yatmayı düşündü! Bağıra bağıra gelen Eskişehir golünden sonra artık her şey için çok geçti. İsmail Kartal şampiyon olmak istiyorsa fantezi kadro değişikliklerine son vermesi gerekiyor. Fenerbahçe hocasının, golü yemeden önce skoru arttıracak ikinci golü bulmayı düşünmesi şart. Oyunu ve skoru tutma düşüncesiyle şampiyonluk zor.
Sarı-lacivertliler dün sahadan 1 puanı alarak ayrıldıysa Volkan'a dua etsin. Zira sahada oynanan futbolun hakkı bu değildi.
Korkak taktik ve kötü futbolla bundan iyisi olmazdı.
Bundan sonra herkes aklını başına alsın. Tıpkı futbolcular gibi İsmail Kartal'ın da formsuz olmaya hakkı yok.
Maçı rakip kaleye tek isabetli şut atmadan tamamlayan takımın da lider olmaya hakkı yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor