03 Mayıs 2013 | Cuma

Teşekkürler Fener

Her şeyden önce Fenerbahçe'yi tebrik etmek gerekiyor. Bir Türk takımının mayıs ayını görmediği uzun yıllar oldu!
Benfica ev sahibi takım baskısıyla başladı maça. Oyunu kendi sahasında kabul eden sarı-lacivertliler, Portekiz ekibinin ekmeğine yağ sürdü. Bu kadar hızlı oynayan bir takımı neredeyse ceza sahasının içinde oynatmak mağlubiyeti kabul etmekti.
Fenerbahçe'de Mehmet Topal, Meireles gibi orta sahayı iyi kullanan oyuncuların eksikliği fazlasıyla hissedildi. Rakip orta sahayı elini kolunu sallayarak geçince gol yemek kaçınılmazdı.

İki senede kupa alınır
Herşeye rağmen, ortada "pozisyon dahi yokken" kazanılan penaltı F.Bahçe'yi oyunda tuttu.
Webo'nun takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördük. Sowileride çok yanlız kaldı. Futbol karakteri itibariyle topu tutan, saklayan bir tarzı yok. Son vuruş becerisini sergileyebileceği pozisyonlara da giremeyince silik kaldı. Hem Selçuk hem de Gökhan'ın beklenmedik sakatlıkları Kocaman'ın turu geçmek için yapacabileceği olası hamleleri etkiledi.
İlk maçta direkleri döven Fenerbahçe, ikinci maçta bulduğunu atan Benfica... İşte yarı finalin özeti budur aslında...
Artık Fenerbahçe'nin çıtası çok yükseklerde. Adım adım ve akıllıca devam edilirse iki sene içerisinde bir Avrupa kupası alınır.
Bizlere yarı final heyecanını yaşatan Kocaman ve öğrencilerine teşekkürler. Yoğun maç trafiğinde her kulvarda yarışan bu takım övgüyü fazlasıyla hak ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor