10 Mart 2012 | Cumartesi

Ruh yüklemesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın düşmesi kesinleşmiş bir takım karşısında dahi kadroya hiç genç oyuncu almamasını yadırgamıştım.
Ancak maç başlayınca görüldü ki, Ankaragücü hiç de kolay puan verecek bir takım değil!
Anlayamadığım şey şu: Fenerbahçe mi çok kötü yoksa Ankaragücü mü çok iyi takım? Düşünün; Ankara ekibinin kadrosundaki birçok oyuncu büyük ihtimalle bir daha Fenerbahçe ile hiç karşılaşamayacak!
Ama gelin görün futbol sahada oynanıyor. Mücadele eden, her topa basan, canını dişine takan taraf Ankara ekibiydi. Mütevazı kadrosuyla şampiyonluğun en önemli adayına kök söktürdüler.
F.Bahçe'nin ilk yarıda Sow'un golü dışında tek bir pozisyonu yoktu. Uzun bir aradan sonra forma şansı bulan Bilica yaptığı saçmalıklarla "eski Bilica'nın" hiç değişmediğini bizlere gösterdi.

İKİNCİ GOL GELMESE...
Eğer Bekir 18 kişilik kadroya girecek durumdaysa Bilica'nın oynatılması hatadır. Hafta içinde hakkında sözleşmesinin uzatılmayacağıyla ilgili haberler çıkan Emre sahanın en kötü isimlerindendi.
Savaşmasına alıştığımız Emre sahada yürüyünce takım arkadaşları da ona eşlik etti.
Dia ve Stoch saman alevi gibiydi.
Mehmet Topuz'un attığı ikinci gol olmasa emin olun puan kaybı işten bile değildi.
Sarı-lacivertliler sezonun en önemli maçı öncesi bana pek umut vermedi. Aykut Kocaman'ın hafta içerisinde takıma "ruh" yüklemesi yapması şart gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor