17 Ocak 2012 | Salı

Yazık olurdu

Sezon başından bu yana F.Bahçe'nin bu kadar atak yaptığı, bu kadar gol pozisyonuna girdiği ikinci bir maç hatırlamıyorum.
Manisa ekibini özellikle ilk yarının sonlarına doğru inanılmaz çaresiz bıraktı. İyice gömülen Manisasporlu futbolcular adeta yiyecekleri golün kaçıncı dakikada geleceğini bekliyordu! Caner'in soldan, Stoch'un ortadan yaptığı bindirmeler, beklenen golü ilk yarıda getiremedi.
Bunda Bienvenu'nün beceriksizliğinin payı büyüktü.
Süratli bir şekilde verkaçlarla maçı adeta Manisa ceza sahasında oynanan sarı-lacivertliler, son vuruşlarda etkili olamadı.

İNSANÜSTÜ MÜCADELE
Fenerbahçe, Manisa deplasmanına 7 eksik oyuncuyla gelmişti.
Özellikle takımın olmazsa olmazı Alex'in yokluğu herkese karşılaşmanın zor olacağını düşündürdü.
Maçı başından sonuna sürklase eden sarı-lacivertliler bu sezon forvet sıkıntısının en çok gün yüzüne çıktığı karşılaşmayı son saniyede attığı golle kazandı. Kazanmak için her şeyi yapan ancak topu 3 direk arasından sokmakta zorlanan Fenerbahçe, rakibin kendi kalesini attığı gol olmasa maç berabere bitecek ve gerçekten çok yazık olacaktı. Özellikle Caner ve Stoch'un insanüstü mücadelelerine!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor