23 Ocak 2010 | Cumartesi

Garip tesadüf!

Erman hoca olsaydı eminim, "Saha patates tarlası gibi" derdi! F.Bahçe yönetimi, her şeye çare buluyor, Saracoğlu Stadı'nın zeminine bulamıyor! Böylesine bir sahada oynamak iki takım oyuncuları için de gerçekten çok zordu. Fizik gücü daha iyi olan Fener, ilk yarıda istediği pozisyonları bulamadı. Tabii kaleci Özden'in de hakkını verelim. Olmayacak toplar çıkardı. Kaybedecek bir şeyi olmayan Denizli ise deyim yerindeyse 'Çanakkale geçilmez'i oynadı. F.Bahçe, Alex olmayınca özellikle böylesine kapanan takımlar karşısında pozisyon bulmakta zorlanıyor. Hal böyle olunca iş duran toplara kalıyor. Dün gece Santos'la böyle bir gol bularak öne geçtiler. Antalya kampında çok iyi çalışan Santos her geçen gün üstüne koyuyor. Denizli karşısında da Emre ve Cristian'la birlikte takımın ayakta kalan isimlerindendi.

Daum'un tarzı değil
Daum
'un sahaya Özer'i sürmesiyle birlikte pozisyonu bol bir maç izledik. Maçın bir bölümünde Güiza, Semih ve Gökhan Ünal birlikte sahadaydı. Aslına bakarsanız bu hiç Daum'un tarzı değil. Bir gol atıp onu savunmaya çalışmasını bekliyordum. Ama bu kez doğruyu yaptı. "3 kralın" birden sahada olması rakip savunmanın hem oyun disiplinini hem de ruh halini bozdu! Bu da son dakikalarda arka arkaya gollerin gelmesini sağladı. Youla'nın, Bilica'nın "belinden su alıp" attığı gol F.Bahçe savunmasının ortasındaki sıkıntısının bitmediğinin bir göstergesi. Elin takımı Premier Lig'i toplarken, F.Bahçe yönetimi ne yapıyor? İyi bir stoper alınması şart oldu. Hakem Bünyamin Gezer son derece sert oynanan maçta tam 4 F.Bahçeli futbolcuyu taca çıkardı! Lugano, Santos, Cristian ve Emre kart sınırındaydı. Bu 4 oyuncu haftaya oynanacak Sivasspor karşısında oynayamayacak. Acaba Gezer'in gösterdiği bu "nokta" kartlar bir tesadüf müydü?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor