Emre Bol

Emre Bol

19 Nisan 2009 | Pazar

Kemoterapi!

Derbi yaralısı F.Bahçe'de kadro farklı ama sistem aynıydı. Aragones'in B planının olmadığını her zaman söylüyorum. Bir teknik direktörün elindeki malzemeye göre bir sistem uygulaması gerekmiyor mu? Mesela sakat Gökhan Gönül'ün yerine Ali Bilgin oynuyor. Ali'den Gökhan gibi sürekli bindirme yapmasını beklemek çok yanlış olur. Ters kanattaki Roberto Carlos, her önünü boş bulduğunda ileri çıkarken, Ali sadece bölgesini savunmakla meşgul! Aragones hâlâ büyük bir takımı çalıştırdığının farkında değil. F.Bahçe, derbi ya da Şampiyonlar Ligi maçları dışında ofsayt taktiği uygulamaz! F.Bahçe kendisinden daha alt seviyede bir takım karşısında kontratak futbolu oynamaz! Ama Aragonesli F.Bahçe hepsini yapar, taraftarını "kanser" eder. Ankara, F.Bahçe'nin savunmayı orta sahaya yakın kurduğunu görerek uzun toplarla sonuca gitmeye çalıştı. Güiza'nın direk vuruş eksikliği dün gece iyice ortaya çıktı. Aldığı her topu kontrol edip öyle vurmaya çalıştı. Bu da onun F.Bahçe'nin golcüsü olmadığını gözler önüne seriyor. Süper Lig'de top oynamak istiyorsa antrenmanlarda bol bol tek vuruş çalışması gerekli.

'Azizsilin' yetmiyor
Sarı-lacivertlilerin "pas hatası" rekoru kırdığı ilk yarıda tek ayakta kalan isim Emre Belözoğlu'ydu. 74'te Mehmet Çakır'ın attığı "haftanın golü", Volkan Babacan'ın tecrübesizliği ve yanlış yer tutuşunun bir sonucuydu. Bu mağlubiyet "sıra takımı" görüntüsündeki F.Bahçe'nin sadece as kadrosunun değil, yedek kulübesinin de çok sıkıntılı olduğunu gösterdi. Demek ki 'Azizsilin' yetmiyor artık bu takıma, aynı zamanda "Kemoterapi" lazım! Bu saatten sonra ne işe yaracaksa?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor