Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

18 Şubat 2013 | Pazartesi

Fener toparlanıyor

Bambaşka bir maç izledik Bamba sayesinde. 8 dakikada ikisi savunma çıkışı kayıpla iki pozisyon vardı. Ayrıca Adrian'ın orta alan bindirmelerini karşılama sorunu yaşayan Fener'in sıkıntısı ile iki pozisyon daha oldu.
Bu dört pozisyon maçın geleceği hakkında fikir verdi. Fener'in sağ kanadındaki sıkıntıdan bindiren Trabzon'un 3-1 öne geçmesi işten bile değildi. Ama bir anda 'bırak' kelimesinin önemini anlatan bir pozisyon yaşanıyor, futbolun adaleti kötü ortada bile ters tecelli edince Trabzon yenik duruma düşüyordu. Onur'un 'bırak' gibi basit bir kelimeyi Bamba'ya kullanmaması takımın sıkıntılı dakikalarını başlattı. Sonrasında F.Bahçe rahatladı, en kolay yaptığı işi yapmaya başladı. Topu kendinde tutup çok pas yaptı, ekonomik koştu.

UEFA'da yarı final oynar
Trabzon'da ise Serkan ve Onur dışında değiştirilebilecek 9 oyuncu vardı.
Ama içlerinden en kötüsü Yasin ve Olcan'dı. Baroni bu takımın şutla gol attığını Bamba katkısı ile hatırlıyordu.
İlk yarı özeti; Ceza alanına girmeden 2 gol atan F.Bahçe ve 10 dakikada 3 gol bulacakken,yedikleri sonrasında dağılan Trabzon'du.
İkinci yarı Soner ve Yumlu'nun girmesi Trabzon'da bir şeyi değiştirmedi. İzlediğimiz sadece Gökhan'ın ''Alvesvari'' bindirmeleri ve Cristian'ın Trabzon savunması karşısında yıldızlaşması idi. Sow'un sakatlığına bağlı Caner'in girmesi ve Semih-Webo değişiklikleri Fener için idare etti.
Maç 3 ay oynansa sonuç değişmezdi.
F.Bahçe'de ciddi bir kıpırdanma var. Bu takım UEFA'da yarı final oynayacak, yine yazıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor