24 Şubat 2014 | Pazartesi

Avrupa dönüşü

Trabzonspor, Kayserispor'u zor da olsa yendi ve rahat bir nefes aldı.
Bordo-mavililer, her Avrupa dönüşünde çuvallardı.
İlk yarıda da böyle oldu. Ancak kaptan Onur kalesinde duvar örerek gole geçit vermedi. Yenilen tek gol ise soğuk duş oldu.
Bu gol takımı fena ateşledi.
Bu yarıda Bosingwa tek başına savaştı. Bir ara onu sol açıkta top kovalarken gördük. Adrian ile Colman'ın aynı onbirde olmayacağını bir kez daha gördük.
Emre'nin tutukluğuna anlam veremedim. Kafasını kullanmalı.
Trabzonspor gibi takımda oynamak için biraz çaba ister.
İlk yarı tek gol ile kapandı.

Onur telafi etti
Trabzonspor'da ikinci yarı başında oyuncu değişimi alışılmış değildi. Hami Mandıralı sahada yürüyen Emre ile yalan koşu yapan Colman'ın yerine iki golcü Janko ile Henrique'yi sahaya sürerek maçın kaderini değiştirdi. İkinci yarıya korkunç bir baskı ile başlayan Trabzonspor iki gol buldu.
Geriye düşen Kayserispor risk alarak öne çıktı. Trabzonspor, savunmasının bocalamasını yine Onur telafi etti ve gole geçit vermedi. Bu yarının en iyileri Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Olcan oldu.
Sarı-kırmızılılar topa daha çok hakim olurken, bordo-mavililer öndeki rakip savunmanın arkasına sarkmaya çalıştı.
Fakat garantiye giderek ileride çoğalmadılar. Ve Trabzonspor, bir Avrupa dönüşü hüsranı daha yaşamadan 3 puan ile yoluna devam etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor