Cengiz Tokgöz

Cengiz Tokgöz

13 Nisan 2013

Umut ışığı

Ne günlere kaldık. Trabzonspor'un düşme tehlikesinden bahsedilirken; bordo-mavililer, Orduspor'u tek golle yendi ve
nefes almaya başladı.
Takımlar, ilk 45 dakika kontrollü oynadı. Bu strese karşın,
topçuların sakinliği övgüye
değer. Trabzonspor, 6 oyuncusu ile adam adama oynadı. Orta saha, Orduspor'un kontrolünde idi. Bordo-mavili takımda Volkan ile Olcan kenarlarda etkisiz olunca, Henrique yalnız kaldı.
Bu nedenle orta sahadan top almaya giden Brezilyalı hem çok yoruldu, hem de çok top kaybı yaptı.
Pas yüzdesi yüksek Zokora, orta alanı iyi yönetti. Bordo-mavili takımda bu yarıda isabetli atış yapacak oyuncu yoktu. İki takımın kontratakları sonuçsuz geçti ve devreden gol çıkmadı..

Son 5 dakika final gibi
Tolunay Kafkas, ilk yarı takımı ileri çıkaran, adam eksilten, şut atan ve arkadaşlarını pozisyona sokan Alanzinho'yu Adrian ile değiştirdi. Bir türlü Kafkas'ın gözüne giremeyen istikrarsız Adrian ile Trabzonspor, serbest atışlarda tehlikeli olmaya başladı.
Olcan ile Volkan kanat değiştirdi.
Volkan ile Henrique'nin yerine giren Halil pozisyonlarda geç kaldı. Final paslarında bordo- mavililer aksadı. Halil önüne düşen topu kaleye atarak takımına derin bir nefes aldırdı.
Gol Trabzonspor'u rahatlattı, Orduspor'u hareketlendirdi.
Volkan ile Olcan'ın gol kaçırma beceriksizliği şaşırttı.
Son 5 dakika tam bir final oldu.
Maç biterken Trabzonspor derin bir nefes aldı. Orduspor ise biraz daha tehlikenin içine doğru yol aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor