Cengiz Tokgöz

Cengiz Tokgöz

10 Mart 2013

1 puanlık sevinç

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor, şampiyonluk kovalayan Beşiktaş ile berabere kaldı ve 1 puan kazanarak şimdilik derin bir nefes aldı.
Bu maçta da Onur, takımını kurtaran isim idi. Trabzonspor'un file bekçisi, Niang'ın vuruşunda topu çizgide yakalarken, Olcay Şahan'ın volesinde de gole geçit vermedi. Bordo-mavililer, Beşiktaş'ın tehlikeli isimlerini adam adama marke etti. Rakip sahada baskı kurup, daha çok pozisyon buldu. Ama golü bulamadı.
Halil'in tutuk oyunu, takımı da etkiledi. Serkan sağ kanadı çok iyi kullandı. Ancak, kale önünde çoğalamayınca, son vuruşlarda başarılı olamadılar.
İkinci yarıda Beşiktaş, savunmada kaldı. Trabzonspor öne çıktı ancak istediği golü bulamadı.
Halil'in neden bu kadar oyunda kaldığını ben anlamadım.
Alanzinho geç alındı.
Tek de olsa puan isteyen Beşiktaş, rakibinin üzerine gitmemekte ısrar etti. Gittiği zaman da karşısında Onur'u geçemedi.
Neticede krizli günlerde Beşiktaş'tan alınan 1 puan, Bursaspor deplasmanı öncesinde iyi bir moral oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor